News

Accident cu 6 victime produs de un tânăr care transmitea live pe Facebook. Patru mașini implicate în coliziune. Video

02.06.2020 | 10:05
Accident cu 6 victime produs de un tanar care transmitea live pe Facebook Patru masini implicate in coliziune Video
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav soldat cu 6 victime s-a produs în Botoșani, după ce un tânăr nu a mai putut ține în frâu mașina în timp ce transmitea live pe Facebook.

Accident cu 6 victime produs de un tânăr care transmitea live pe Facebook

Conform Agerpres, un tânăr în vârstă de 28 de ani, care transmitea live pe Facebook, a produs un acccident foarte grav soldat cu 6 victime în noapte de luni spre marți pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani.

ADVERTISEMENT

Imaginile înregistrate pe rețeau dde socializare vor fi folosite aacum de polițiști pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produsc accidentul în care au fost implicate în total patru automobile.

”Un autoturism care se deplasa pe bulevardul Mihai Eminescu, înspre strada Sucevei, nu păstrează o distanţă regulamentară faţă de autoturismul care rula pe aceeaşi direcţie de mers, în faţa sa”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorului de cuvânt al IPJ Botoşani.

ADVERTISEMENT

Victimele au fost transportate cu ambulanțele la spital

”Intră în coliziune cu acesta şi îl proiectează într-un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat”, a menționat ea.

Purtătorul de cuvânt al Inspetoratului de Poliţie Judeţean Botoşani a precizzat că cea de-a patra maşină implicată era parcată pe partea dreaptă a bulevardului Mihai Eminescu.

ADVERTISEMENT

Din accident au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Mavromati”.

O bătrână de 86 de ani a fost omorâtă în propria curte de un șofer de 21 de ani care a pierdut controlul mașinii și a intrat direct în gospodăria femeii, în localitatea Lungulețu din județul Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Un bebeluș de 10 luni și părinții săi au murit, vineri dimineață, într-un grav accident rutier produs în județul Galați, între localităţile Priponeşti şi Berheci. Din primele cercetări, se pare că tatăl ar fi ațipit la volan.

ADVERTISEMENT