News

Accident cumplit în Teleorman. Un om a murit, iar alți patru au fost răniți

Un microbuz și o mașină au fost implicate în accidentul grav. Din păcate, un bărbat și-a pierdut viața în urma tragediei.
24.10.2023 | 09:37
Accident cumplit in Teleorman Un om a murit iar alti patru au fost raniti
Accident cumplit în Teleorman. Foto: ziarulteleormanul.ro
ADVERTISEMENT

Accident cumplit în Teleorman, produs marți dimineață în localitatea Drăgăneşti-Vlaşca. Impactul s-a produs între o mașină și un microbuz, iar în urma coliziunii puternice au rezultat cinci victime.

Accident cumplit în Teleorman. Un bărbat și-a pierdut viața

Patru persoane au fost rănite, iar un om a murit. Conform informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman, se pare că microbuzul nu transporta pasageri atunci când a avut loc tragedia.

ADVERTISEMENT

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei cinci dimineața, pe DE 70, Drăgăneşti-Vlaşca, iar victimele se aflau în autoturism. Este vorba despre patru bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani.

La momentul sosirii pompierilor, două dintre aceste persoane erau încarcerate, fiind făcute eforturi de către salvatori pentru a le scoate dintre fiarele contorsionate ale mașinii, cu ajutorul accesoriilor specifice.

ADVERTISEMENT

După ce au fost descarcerate, victimele au fost peluate de echipajele medicale. Din păcate, un bărbat de 54 de ani a fost găsit fără semne vitale. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, iar omul a fost declarat decedat.

Celelalte patru persoane care erau în mașină, o femeie și trei bărbați, au fost transportate la UPU Alexandria. Oamenii au fost preluați conștienți, dar prezintă diferite traumatisme, potrivit reprezentanților ISU.

ADVERTISEMENT

Șoferul microbuzului nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers

Din primele cercetări desfășurate de polițiștii din Teleorman, se pare că vinovat pentru producerea accidentului este șoferul microbuzului, un bărbat de 47 de ani. El nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers.

După producerea impactului, mașina a ajuns într-un copac. „Din primele informații, se pare că, în timp ce un bărbat de 47 de ani, din comuna Măgura, conducea microbuzul în localitatea Drăgănești-Vlașca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga.

ADVERTISEMENT

Ar fi acroșat un autoturism condus de către un bărbat de 55 de ani, din orașul Zimnicea. După impact, autoturismul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat într-un copac de pe marginea DE 70”, a transmis IPJ Teleorman, potrivit ziarulteleormanul.ro.

Șoferul microbuzului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă în acest caz.

ADVERTISEMENT