News

Accident extrem de grav pe DN1. Un mort și doi răniți după ce o mașină s-a răsturnat

24.04.2020 | 08:28
Accident extrem de grav pe DN1 Un mort si doi raniti dupa ce o masina sa rasturnat
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav s-a produs vineri dimineață pe DN1, pe raza localității Românești din județul Prahova.

Accident extrem de grav pe DN1

Conform Mediafax, în urma accidentelui extrem de grav produs pe DN1, București – Ploiești, o persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite.

ADVERTISEMENT

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, autoturismul s-a răsturnat pe șosea, iar în acest moment traficul în zonă este restricționat.

”Șoferul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pieerdut controlul vehicului, răsturnându-se pe suprafața carosabilă”, a anunțat Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Traficul dinspre Ploiești spre București se face pe o singură bandă

”În urma accidentului o persoană a decedat, iar alte două au fpst rănite și se află sub investigație medicală”, au mai transmis reprezentanții Poliției.

Din cauza accidentului produs pe raza localității Românești din județul Prahova, traficul în zonă este restricționat și se circulă pe banda a doua pe sensul către București.

ADVERTISEMENT

Un accident feroviar grav s-a produs marți în județul Buzău. În localitatea Vernești a avut loc o coliziune între un tren și un autoturism, în urma căruia s-au înregistrat pagube materiale și rănirea șoferului mașinii.

În vârstă de 36 ani, un orădean a murit într-un cumplit accident produs pe DN1, în localitatea bihoreană Săbolciu, după ce a intrat într-un cap de pod. În urma contactului, motocicleta a fost aruncată zeci de metri iar orădeanul a murit pe loc din cauza rănilor suferite.

ADVERTISEMENT

Un medic de la Ambulanța București, în vârstă de 45 de ani și tatăl a doi copii, a murit sâmbătă la prânz într-un accident rutier produs în localitatea Jilava. Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

ADVERTISEMENT