News

Un medic de la Ambulanța București a murit într-un accident rutier. Abia ieșise din tura de noapte

19.04.2020 | 13:38
Un medic de la Ambulanta Bucuresti a murit intrun accident rutier Abia iesise din tura de noapte
ADVERTISEMENT

Un medic de la Ambulanța București a murit sâmbătă la prânz într-un accident rutier produs în localitatea Jilava.

Un medic de la Ambulanța București a murit într-un accident rutier

Din primele informații, accidentul rutier în care a murit medicul de la Ambulanța București s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

ADVERTISEMENT

”La ora 11:29 a avut loc un accident rutier pe Drumul Național 5 în sensul giratoriu, în zona localității Jilava. Accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive”, a declarat Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Ilfov.

”Conducătorul auto ar fi intrat cu viteză în sensul giratoriu, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat”, a mai spus purtătorul de cuvânt pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT

”A avut șase solicitări, la noi asta înseamnă o noapte foarte liniștită”

Medicul care abia ieșise din tura de noapte de 12 ore avea 45 de ani și era tatăl a doi copii.

Colegii acestuia spun că nu își pot explica motivele accidentului, mai ales că doctorul avusese o noapte liniștită din punct de vedere al solicitărilor.

”Lucra pe mașina de consultații în ultima perioadă, iar toată noaptea trecută a avut doar șase solicitări. La noi asta înseamnă o noapte foarte liniștită. Chiar nu îmi pot explica ce s-a întâmplat”, a afirmat un coleg.

ADVERTISEMENT

Un alt accident rutier grav s-a produs în nopatea de joi spre vineri în Reșița, iar conducătorul autovehiculului a murit în urma tragicului eveniment. Alte două persoane au fost rănite ușor și au fost sancţionate cu amendă contravenţională de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare cu privire la deplasarea în afara locuinţei.

Un accident extrem de grav a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în comuna Berbești din județul Vâlcea, iar trei tineri cu vârste de 16, 17 și 23 de ani și-au pierdut viața. Autoritățile au anunțat că șoferul ar fi pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și apoi s-a oprit într-un gard.

ADVERTISEMENT