News

Accident extrem de grav pe Transalpina. Un motociclist a murit după ce a lovit un cap de pod

18.09.2020 | 08:48
Accident extrem de grav pe Transalpina Un motociclist a murit dupa ce a lovit un cap de pod
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav s-a produs joi pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România. Un motociclist a murit după ce a lovit violent un cap de pod.

Din datele oferite de IPJ Alba, motociclistul care şi-a pierdut viața, după ce a căzut într-o râpă, era cetăţean bulgar şi avea 37 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, motocicleta acestuia s-a răsturnat în afara părții carosabile. Imediat, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor dar și un elicopter SMURD.

Tragedie pe Transalpina. Un motociclist a murit după ce a lovit un cap de pod

Accident rutier tragic pe șoseaua Transalpina. Un motociclist bulgar, în vârstă de 37 de ani, a decedat după ce a lovit un cap de pod în zona Munților Sebeșului.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, acesta s-a răsturnat într-o râpă, la aproximativ 9 km în amonte de barajul de la Oașa.

Cetățeanul bulgar a suferit răni foarte grave, iar echipajele medicale de la ISU Hunedoara, sosite la locul accidentului, au început rapid manevrele de resuscitare. Din păcate, operațiunile medicale nu au dat rezultate, persoana fiind declarată decedată, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

”Primul echipaj care a ajuns la locul accidentului a fost echipajul EPA din cadrul ISU Hunedoara. Aceştia au început de îndată manevrele de resuscitare asupra motociclistului. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba pentru sursa citată.

Viteza, cauza accidentului de pe Transalpina

În orele care urmează, Poliția urmează să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul de pe șoseaua Transalpina. Din primele date, se pare că viteza ar sta la baza tragediei.

ADVERTISEMENT

“Un cetăţean bulgar, în vârstă de 37 de ani, în timp ce circula cu o motocicletă pe DN67C, în zona Tărtărău, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra motocicletei şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara carosabilului”, a mai transmis IPJ.

ADVERTISEMENT