News

Accident grav în București vineri dimineață. Șoferul unui autobuz STB, inconștient, un pasager a ajuns la spital

Un accident grav s-a produs în Capitală, unde un autobuz STB și o autoutilitară au intrat în coliziune. Autoritățile înregistrând patru victime.
11.08.2023 | 09:20
Accident grav in Bucuresti vineri dimineata Soferul unui autobuz STB inconstient un pasager a ajuns la spital
Coliziune devastatoare la București. Foto: Colaj Fanatik/Capturi Antena3.
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urmă în București, la intersecția dintre Bulevardul Iancu de Hunedoara și Calea Dorobanți. Evenimentul rutier a implicat un autobuz de transport în comun STB și o autoutilitară, lăsând în urmă patru victime.

Grav accident în Capitală

Potrivit informațiilor primite, printre victime se numără șoferul autobuzului și trei pasageri. Toți cei patru au fost transportați la spitalele Floreasca și Elias pentru îngrijiri medicale urgente.

ADVERTISEMENT

Circumstanțele accidentului indică faptul că autobuzul STB ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată. Impactul a dus la proiectarea autoutilitarei într-un alt autoturism parcat, generând o serie de daune semnificative.

Martorii oculari susțin că șoferul autobuzului ar fi pierdut controlul volanului după ce i s-ar fi făcut brusc rău, ceea ce ar fi condus la această coliziune nefericită.

ADVERTISEMENT

Patru victime, în urma impactului

În urma impactului, șoferul autobuzului STB a rămas încarcerat și a fost găsit în stare inconștientă. Autoritățile au intervenit prompt pentru a elibera șoferul din încarcerare și pentru a acorda îngrijiri medicale de urgență.

“Cub intrat în Porsche Cayenne și autobuz intrat în spatele cubului. Șoferul STB era inconștient, sper să fie bine”, a remarcat un martor ocular al accidentului, citat de b365.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale au fost mobilizate în zonă pentru a evalua și trata victimele, iar circulația rutieră a fost restricționată.

Brigada Rutieră a desfășurat teste cu aparatul alcooltest pentru șoferii implicați în accident, iar rezultatele au indicat absența completă a alcoolului. Cu toate acestea, cauza exactă a accidentului urmează să fie investigată în detaliu de către autorități.

ADVERTISEMENT

Circulația în zona intersecției Bulevardul Iancu de Hunedoara și Calea Dorobanți a fost afectată, iar polițiștii dirijează traficul pentru a menține ordinea și siguranța în zonă. “Liniile 301, 331, 331B și 461 circulă cu dificultate pe Calea Dorobanților”. Autoritățile continuă să ancheteze incidentul pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la această coliziune gravă.

ADVERTISEMENT