News

Dimineață tragică pe șoselele din țară. Accident mortal în Suceava, pieton ucis în Vâlcea

Dimineață de vineri tragică pe șoselele din țară. Un accident mortal a avut loc în Suceava, iar în Vâlcea un pieton a fost ucis pe un drum dintr-o localitate.
15.09.2023 | 11:51
Dimineata tragica pe soselele din tara Accident mortal in Suceava pieton ucis in Valcea
Accidente tragice, vineri dimineață, pe șoselele din țară. Un mort și un rănit în Suceava. Sursa foto: newsbucovina.ro
ADVERTISEMENT

A fost o dimineață de vineri tragică pe șoselele din țară. Un accident extrem de grav, soldat cu un mort și un rănit, s-a produs în Suceava. Și în Vâlcea a murit o persoană, surprinsă și lovită în timp ce se deplasa pe carosabil.

Accidente tragice, vineri dimineață, pe șoselele din țară. Un mort și un rănit în Suceava

La primele ore ale acestei zile, un accident grav a avut loc pe DN 29A, la ieșirea din municipiul Suceava spre Adâncata. O mașină în care se aflau două persoane a lovit cu putere un stâlp de pe marginea șoselei.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la fața locului au intervenit pompierii militari de la ISU Suceava, cu o autospecială specializată în descarcerare. Au fost sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Una dintre victime a fost grav rănită și a rămas încastrată în autoturism. Forțele de intervenție au reușit să o extragă dintre fiare. Cele două persoane implicate în accident, un bărbat și o femeie, se aflau în stare de inconștiență la momentul intervenției echipajelor de prim ajutor.

ADVERTISEMENT

S-au aplicat imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, pentru una dintre victime, un bărbat, nu s-a mai putut face nimic și s-a declarat decesul. În ceea ce o privește pe femeie, aceasta a fost preluată de o ambulanță și transportată la UPU Suceava, în stare foarte gravă.

Pieton accidentat mortal în Vâlcea

O tragedie a avut loc și în județul Vâlcea, tot vineri dimineață. Un bărbat a murit în urma unui tragic eveniment rutier ce s-a petrecut pe DN 65 C, pe raza localității Fârtățești.

ADVERTISEMENT

Din informațiile IPJ Vâlcea aflăm că un bărbat de 60 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 C, în localitatea Fârtățești, ar fi accidentat mortal un bărbat de 71 de ani, din localitatea Fârtățești. Acesta se afla pe partea carosabilă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs. ”Polițiștii de la Secția nr. 10 Măciuca au deschis o anchetă imediată pentru a stabili toate detaliile legate de acest accident tragic.

ADVERTISEMENT

O primă informație importantă este că șoferul autoturismului a fost supus unui test cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat negativ în ceea ce privește consumul de alcool. Cu toate acestea, investigațiile continuă pentru a afla exact ce s-a întâmplat și care au fost circumstanțele care au dus la această tragedie”, anunță Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

ADVERTISEMENT