News

Accident grav în Mamaia. O persoană a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp. Video

Accident rutier extrem de grav produs miercuri după-amiază în stațiunea Mamaia. O persoană a murit, după ce mașina în care se afla a intrat din plin într-un stâlp.
06.10.2021 | 15:36
Accident grav in Mamaia O persoana a murit dupa ce masina in care se afla a intrat intrun stalp Video
ADVERTISEMENT

Tragedie rutieră pe o arteră de circulație din stațiunea Mamaia. O mașină în care se aflau două persoane a intrat din plin într-un stâlp. Din păcate, unul dintre pasageri a murit.

Din primele informații, evenimentul dramatic a fost consemnat în zona Butoaie. În primă fază, persoana grav rănită a fost transportată la spital. Aceasta se afla în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

La nici două ore după accidentul care a fost raportat la 13.20, medicii de la unitatea medicală unde a ajuns pasagerul vehiculului au declarat decesul acestuia.

O persoană a murit într-un accident produs în Mamaia. Mașina în care se afla, coliziune cu un stâlp

Potrivit presei locale, o mașină marca Dodge, cu numere de înmatriculare de Brăila a intrat în stâlp, după ce a lovit un autoturism marca Renault, parcat de către niște lucrători din zonă.

ADVERTISEMENT

Autoturismul Renault a fost și el a fost avariat, însă cel mai mult a avut de suferit unul dintre pasagerii mașinii din Brăila.

În zona accidentului rutier au intervenit două ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare.

ADVERTISEMENT

Aflată în stop cardio respirator, victima grav rănită a fost transporată la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut să-i salveze viața, iar în jurul orei 15.00 a fost confirmat decesul.

La fața locului au mai fost trimise și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

ADVERTISEMENT

Precizările celor de la ISU Dobrogea

Într-un comunicat emis miercuri după-amiază și citat de ReplicaOnline, cei de la ISU Dobrogea vin cu detalii despre producerea accidentului din Mamaia.

Conform acestora, mașina implicată în accident a lovit un stâlp de iluminat, de aici rezultând o persoană încarcerată în stare de inconștiență.

”În jurul orei 13.20, prin apel unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim in Constanța, în stațiunea Mamaia, zona Butoaie, la un accident rutier.

Din primele informații un autoturism lovise un stâlp de iluminat stradal, iar în urma coliziuni o persoana a rămas încarcerată, aceasta fiind inconștientă.

La fața locului s-au deplasat 1 autospecială de stingere cu apa și spumă, 1 descarcerare, 1 echipaj SMURD B si 1 echipaj SMURD C. Ajunși la fața locului, persoana a fost descarcerată și preluată de către echipajul SMURD C”, potrivit reprezentanților ISU Dobrogea.

ADVERTISEMENT