News

Accident grav în Sibiu: impact între două TIR-uri și o camionetă. Planul Roșu activat

Un grav accident a avut loc vineri dimineață în Sibiu, acolo unde două TIR-uri și o camionetă au intrat în coliziune. A fost activat Planul Roșu de intervenție.
05.01.2024 | 08:40
Accident grav in Sibiu impact intre doua TIRuri si o camioneta Planul Rosu activat
Plan Roșu activat după un grav accident produs în Sibiu, între trei vehicule. 8 persoane implicate. Sursa foto: ISU Sibiu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav s-a produs vineri, la orele dimineții, în județul Sibiu. Un impact între două TIR-uri și o camionetă a avut loc pe Autostrada A1 în zona km 245, pe sensul de mers Sibiu – Sebeș.

Plan Roșu activat după un grav accident produs în Sibiu, între trei vehicule. 8 persoane implicate

Din datele furnizate de ISU Sibiu aflăm că două TIR-uri și o camionetă au intrat în coliziune. În cele trei vehicule sunt 8 persoane. La fața locului au intervenit echipaje ale poliției si din cadrul ISU Sibiu.

ADVERTISEMENT

La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM și o ambulanță SAJ. Din primele informații ar fi 3 vehicule implicate și 8 persoane”, informează ISU Sibiu.

Dată fiind gravitatea evenimentului, autoritățile mai precizează că a fost activat Planul Roșu de intervenție. Traficul în zona coliziunii celor trei mijloace de transport este blocat.

ADVERTISEMENT

Care este starea persoanelor implicate în accident. Patru dintre ele au suferit răni mai grave

Andreea Ștefan, purtătoarea de cuvânt de la ISU Sibiu, a oferit informații în legătură cu starea persoanelor implicate în accident. În total ar fi fost 9 pasageri în cele trei autoturisme.

Vestea bună este că toate persoanele sunt conștiente. Patru dintre ele prezintă răni mai grave și sunt monitorizate de medicii ajunși la fața locului. Acestea și încă patru, cu răni ușoare, au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 40 de ani a suferit răni grave la un picior. În sprijinul acestuia a fost mobilizat la fața locului un elicopter SMURD, mai precizează cei de la ISU Sibiu.

Au fost implicate în accident 9 persoane. Toate sunt conștiente. Avem 4 persoane care prezintă răni mai grave, dar sunt monitorizate. Mai avem 4 victime care prezintă răni ușoare. Mai este a 9-a victimă care nu este rănită și a refuzat ajutorul la spital.

ADVERTISEMENT

La fața locului au mai fost mobilizați doi medici de la Spitalul Județean de Urgență Sibiu. Avem un bărbat de 40 de ani care are un traumatism grav la picior. Dat fiind acest aspect, la fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD”, a spus Andreea Ștefan, la Digi24.

ADVERTISEMENT