News

Accident grav în Teleorman. Victimă transportată la București cu elicopterul SMURD

Trei persoane au fost rănite într-un accident grav produs în județul Teleorman. Un bărbat a fost dus la București cu elicopterul SMURD
06.05.2023 | 17:06
Accident grav in Teleorman Victima transportata la Bucuresti cu elicopterul SMURD
Trei persoane au fost rănite în urma accidentului Sursa foto: ISU Teleorman
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă, 6 mai, pe E70, în zona localității Prunaru, județul Teleorman. Două autoturisme s-au ciocnit violent, air unul dintre ele s-a răsturnat.

Accident grav în Teleorman

Din informațiile transmise de ISU Teleorman, în accident au fost implicate două autoturisme. ”Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente desfășoară cercetările specifice acestor evenimente”, a informat ISU Teleorman.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 24 de ani a suferit politraumatisme, dar era conștient și cooperant în momentul în care a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Alte două persoane, soț și soție, cu vârste de 62, respectiv 59 de ani, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele de la Ambulanță și SMURD. Cei doi au fost transportate la UPU Alexandria după ce au primit primul ajutor.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii  din cadrul Serviciului Rutier au constatat faptul că, în timp ce un tânăr de 24 de  ani, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, conducea un autoturism pe E 70, la km 53+400 m, din direcţia Bucureşti către Alexandria, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat  de 60 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, din direcţia Alexandria către Bucureşti”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

Traficul în zonă a fost restricționat

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Din primele informații furnizate de martorii oculari, citați de publicația explozivnews24.ro, accidentul s-ar fi produs în urma unei depășiri neregulamentare. Poliția efectuează cercetări pentru a determina cauza exactă a producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

Timp de aproape o oră, traficul s-a desfășurat pe un singur sens, prin dirijare, a informat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Prunaru, județul Teleorman, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, unul dintre ele fiind răsturnat pe carosabil. În urma coliziunii, două persoane au suferit leziuni, una fiind încarcerată.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier se desfășoară pe un sens, prin dirijare. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, potrivit unei informări postate pe site-ul Centrului Infotrafic, la ora 9.50.

ADVERTISEMENT