News

Accident mortal în Galați. Șapte persoane au fost rănite, iar o femeie de 40 de ani a murit

Impact devastator cu trei mașini în Galați. Opt persoane au suferit răni grave, dintre care o femeie de 40 de ani și-a pierdut viața
16.02.2024 | 11:27
Accident mortal in Galati Sapte persoane au fost ranite iar o femeie de 40 de ani a murit
O femeie și-a pierdut viața, iar alte șapte persoane au fost rănite într-un grav accident petrecut în Galați. Sursa foto: Colaj foto / Captură video / YouTube / Viața liberă
ADVERTISEMENT

Opt persoane au fost rănite, dintre care una a murit în urma unui accident grav cu trei mașini în Galați. Impactul a avut loc seara trecută pe DN 25, la intrarea pe podul din localitatea Traian, între Șendreni și Braniștea.

Impact devastator între trei mașini

În urma accidentului două persoane au rămas captive în mașini, iar alte șase au fost rănite. De asemenea, potrivit ISU Galați, un total de trei vehicule au fost implicate în acest accident, .

ADVERTISEMENT

Toate cele șase victime erau adulți și au suferit de traumatisme multiple care au necesitat îngrijire medicală urgentă. Acestea au fost preluate de ambulanțe, evaluate și transportate la spitalele din zonă pentru a primi tratamentul necesar.

„La faţa locului au intervenit un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD, un echipaj SMURD cu autospeciala de victime multiple, două ambulanţe SAJ cu medic.

ADVERTISEMENT

O persoană a decedat, una se afla în stop cardio-respirator, iar alte şase persoane prezentau politraumatisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean Galaţi”, a transmis ISU Galaţi.

O femeie de 40 de ani a murit

În urma eforturilor echipelor de intervenție de la ISU Galați, victimele au fost salvate și au primit îngrijiri medicale, dar din nefericire o femeie de 40 de ani și-a pierdut viața în acest tragic accident.

ADVERTISEMENT

ISU Galați au mobilizat mai multe resurse, inclusiv autospeciale de stingere, descarcerare și ambulanțe SMURD și SAJ. Mai mult decât atât, a fost necesară intervenția autospecialei de salvare a victimelor multiple, dat fiind numărul mare de persoane care au avut de suferit în urma accidentului.

Care ar fi fost cauza accidentului

Deși cauza exactă a coliziunii nu a fost încă stabilită, se speculează că neacordarea de prioritate ar putea fi o cauză a producerii accidentului, având în vedere modul violent în care s-au ciocnit mașinile, ceea ce a condus la rănirea a șapte persoane aflate în vehiculele implicate.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul operațiunii de salvare traficul a fost complet blocat pe DN 25, pentru a permite autorităților să desfășoare ancheta în mod corespunzător.

Polițiștii desfășoară în continuare ancheta acestui accident, pentru a identifica cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul soldat cu mai multe victime și un mort.

 

ADVERTISEMENT