News

Accident pe o stradă din Târgu Mureș. Șase persoane, printre care trei copii, rănite ușor

Trei copii și trei adulți au fost răniți ușor după ce două autoturisme s-au ciocnit duminică pe o stradă din Târgu Mureș.
03.03.2024 | 18:18
Accident pe o strada din Targu Mures Sase persoane printre care trei copii ranite usor
Trei copii implicați într-un accident în Târgu Mureș Sursa foto: Radio România Actualități Târgu Mureș
ADVERTISEMENT

Un accident s-a produs duminică pe strada Libertății din municipiul Târgu Mureș. Două autoturisme s-au ciocnit, iar trei adulți și trei copii au fost răniți ușor.

Accident pe o stradă din Târgu Mureș

Toate cele șase persoane au fost evaluate medical la fața locului. Acestea refuză transportul la o unitate medicală pentru investigații suplimentare, a informat ISU Mureș.

ADVERTISEMENT

”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş intervin la un accident rutier produs între două autoturisme pe strada Libertăţii din municipiul Târgu Mureş.

La locul intervenţiei sunt alocate o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD B2, precum şi un echipaj medical din cadrul SAJ Mureş”, a informat ISU Mureș.

ADVERTISEMENT

În total, şase persoane au fost implicate în accident, două dintre acestea au suferit leziuni. Toate persoanele implicate au refuzat transportul la spital.

În accidentul rutier au fost implicate şase persoane care au fost preluate şi evaluate medical la faţa locului. Două victime au suferit leziuni (cod galben), iar celelalte patru victime, dintre care trei minori au primit cod verde.

ADVERTISEMENT

Toate şase victime refuză transportul la o unitate medicală pentru investigaţii suplimentare”, a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș..

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz și urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident rutier.

ADVERTISEMENT

Copii răniți în accident la Buzău

Alți doi copii au fost implicați într-un accident produs pe Calea Eroilor din municipiul Buzău. Patru persoane au fost transportate duminică la spital, printre ele şi doi copii în vârstă de 3, respectiv, 6 ani.

“Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus dinspre bulevardul Unirii către şoseaua Nordului de către un şofer în vârstă de 19 ani, din Buzău şi maşina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto brăilean, de 34 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din maşina buzoianului, o tânără de 19 ani şi altor 3 pasageri din autoturismul condus de brăilean, o femeie de 53 de ani şi doi minori de 3 şi 6 ani.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, informează IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT
Tags: