News

Accident grav în Prahova. Un bărbat a murit după o coliziune între un autoturism și un TIR

Un bărbat a murit vineri dimineață într-un grav accident rutier produs în județul Prahova. Un autoturism și un TIR au intrat într-o coliziune violentă.
19.11.2021 | 09:32
Accident grav in Prahova Un barbat a murit dupa o coliziune intre un autoturism si un TIR
ADVERTISEMENT

Ziua de vineri a debutat tragic în județul Prahova. Un bărbat de 57 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident produs în satul Cioranii de Jos.

Un bărbat a murit într-un grav accident în Prahova. Impact violent între un TIR și un autoturism

Din primele informații, reiese că mașina condusă de acesta a intrat în coliziune cu un autotren încărcat cu ciment.

ADVERTISEMENT

Victima a rămas încarcerată în mașină, fiind fost scos de pompierii de la ISU Prahova. Din păcate, din cauza rănilor grave, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DN 1D Ploiești – Urziceni, localitatea Ciorani(km. 22+400), județul Prahova, după ce două autoturisme au fost implicate într-o coliziune”, se arată și pe site-ul Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Imediat după raportarea accidentului, la fata locului au fost mobilizate o mașină de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Timp de mai multe zeci de minute, traficul în zona producerii accidentului a fost blocat pe ambele sensuri.

ADVERTISEMENT

Accidentul din Prahova are loc la nicio zi după evenimentul tragic din Bistrița-Năsăud. Reamintim că, joi seara, o persoană a murit într-un grav accident. Un autocar a lovit o autocisternă încărcată cu combustibil. O altă persoană este în stare gravă.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 15 persoane, dintre care un bărbat, în stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, acesta a decedat. A doua victima aflată în stare gravă a fost stabilizată și va fi transportată la UPU SMURD Bistrița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISEMENT

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la fata locului, iar starea acestora nu a a impus transportul la spital. Pentru continuarea deplasării, a fost pus la la dispoziție un alt mijloc de transport”, a transmis ISU.

Un alt accident mortal produs la Ciorani, cu doar patru zile în urmă

Tot în localitatea Ciorani, o altă tragedie a avut loc luni, 15 noiembrie. Un biciclist de doar 32 de ani a decedat, după ce a fost acroșat de o mașină.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul de doar 32 de ani. În acest caz, polițiștii continuă cercetările cu acuzația de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: