News

Accident rutier cumplit în Bihor. Trei copii proiectați prin geamurile mașinii și doi morți

Reprezentanții ISU Bihor au transmis joi că un adult și un copil au murit pe loc din cauza unui accident rutier produs în zona satului Uileacu de Criş (comuna Tileagd).
04.08.2022 | 17:21
Accident rutier cumplit in Bihor Trei copii proiectati prin geamurile masinii si doi morti
Un adult și un copil au murit pe loc din cauza unui accident rutier produs în zona satului Uileacu de Criş. Foto: ISU Bihor
ADVERTISEMENT

Acest accident rutier a fost înregistrat în jurul orei 13:50. Pe locurile din față ale mașinii se aflau un bărbat și o femeie, în timp ce pe bancheta din spate erau trei copii.

Accident cu doi morți în județul Bihor

Din motive care au rămas necunoscute pentru moment, autoturismul a părăsit direcția de mers și s-a răsturnat. În secundele care au urmat, cei trei copiii au fost proiectați prin geamurile mașinii.

ADVERTISEMENT

Din cauza impactului violent, unul dintre ei a murit pe loc, la fel cum s-a întâmplat și cu bărbatul care îi însoțea. Un alt copil a avut noroc și a scăpat cu răni care nu i-au pus viața în pericol, dar celălalt este în stare gravă și medicii care l-au transportat la spital speră într-o minune.

Copilul grav rănit a fost dus la cea mai apropiată unitate medicală cu un elicopter SMURD. Conform sursei citate, un copil a fost găsit de salvatori în cod verde medical, iar celălalt a fost găsit în cod roșu medical.

ADVERTISEMENT

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență, echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență, un echipaj al SAJ și elicopterul SMURD.

Accident grav în Bulgaria

Pompierii militari acționează pentru descarcerarea persoanelor rămase captive în autoturismul avariat”, se arată într-o informare ISU Bihor. Grav rănită a fost și femeia, care la rândul ei a fost transportată la spital.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, o familie de suceveni a fost urmărită de un ghinion fatal. Plecați spre Grecia, alături de fetița lor în vârstă de 5 ani, soții au fost implicați într-un accident groaznic în Bulgaria.

Din păcate, el a murit pe loc, iar soția a intrat în comă, cu picioarele amputate. Cel care se afla la volan era șofer profesionist, iar cei care l-au cunoscut nu își pot explica modul în care s-a ajuns la tragedie.

ADVERTISEMENT

Un rol foarte important în acest accident l-a avut parapetul de care s-a izbit autoturismul și care nu a fost reparat de autoritățile bulgare.

ADVERTISEMENT