Fotbal international

Accident rutier pentru Morgan De Sanctis, fost portar la Roma. Este internat la terapie intensivă

06.01.2021 | 14:41
Accident rutier pentru Morgan De Sanctis fost portar la Roma Este internat la terapie intensiva
ADVERTISEMENT

Fostul portar al lui AS Roma, Morgan De Sanctis, a fost implicat într-un accident auto grav și a ajuns la spital. În vârstă de 43 de ani, De Sanctis a scăpat de pericol și a fost deja operat.

Morgan De Sanctis este unul dintre cei mai mari portari din istoria clubului AS Roma și a fost convocat de șase ori și la prima reprezentativă a Italiei.

ADVERTISEMENT

Fostul portar a ajuns la spitalul Gemelli, din Roma, după ce a fost implicat într-un accident rutier în timpul nopții de marți spre miercuri. El conducea o mașină Hyundai.

Accident rutier cumplit pentru un fost star din Serie A. Morgan De Sanctis, internat la terapie intensivă

Ajuns la 43 de ani, fostul portar al echipei AS Roma este în prezent oficial al clubului de pe Olimpico, însă a fost aproape de o tragedie chiar la început de 2021. De Sanctis era la volanul mașinii sale Hyundai, în noaptea de marți spre miercuri și a fost implicat într-un accident grav.

ADVERTISEMENT

Poliția italiană nu a oferit mai multe detalii despre natura incidentului, însă cert este că fostul fotbalist a ajuns la clinica Villa Stuart înainte de a fi trimis de urgență la spitalul Gemelli, acolo unde a fost operat imediat la abdomen. Gazzetta Dello Sport anunță că De Sanctis s-a ales cu niște coaste fisurate în urma accidentului.

Aceeași sursă notează că fostul portar nu are alte probleme și că operația la abdomen a decurs excelent. De Sanctis este conștient, se simte bine și se află în afara oricărui pericol, însă rămâne de văzut în ce condiții s-a petrecut accidentul.

ADVERTISEMENT

Morgan De Sanctis s-a retras în anul 2017, după ce câștiga trofeul de campion al Franței cu AS Monaco. El a debutat în fotbal în 1994 la Pescara și a apărat, de-a lungul carierei, poarta lui Juventus, FC Sevilla, AS Roma, Napoli,  Udinese sau Galatasaray.

La mijlocul lunii septembrie 2020, Morgan De Sanctis a reușit să obțină licența PRO de antrenor, în aceeași perioadă în care a absolvit cursurile de la Coverciano și Cristian Chivu, fostul căpitan al naționalei României. De Sanctis este team manager la AS Roma acum, însă ia în calcul să intre în antrenorat.

ADVERTISEMENT

Performanțele sale ca jucător au fost unele notabile. Aa reușit să cucerească, pe lângă titlul din Franța, și Serie A cu Juve, în 1998. Tot cu juventinii s-a impus în Supercupa Italiei, în 1997. Alături de Napoli a câștigat Cupa Italiei în 2012, iar cu Galatasaray a luat Supercupa Turciei în 2008. La nivel internațional, De Sanctis a fost parte din lotul care a dus-o pe Italia până în finala Euro 2012. Cu naționala de tineret a câștigat Europeanul în 2000.

ADVERTISEMENT