News

Video. Accident șocant în Brăila. Un copil de un an a fost călcat de mașina Poliției. Momentul cumplit, surprins de camere. Update

Un copil de un an a sfârșit cumplit pe o stradă din Brăila. Micuțul a fost lovit de o mașină de Poliție aflată în misiune.
03.11.2023 | 10:16
Video Accident socant in Braila Un copil de un an a fost calcat de masina Politiei Momentul cumplit surprins de camere Update
Accident șocant în Brăila. Un copil de un an a fost călcat de mașina Poliției. Colaj Fanatik/ Foto Scutul.ro/Hepta.ro
ADVERTISEMENT
03-11-2023
08:15

Momentul în care mașina de poliție îl lovește mortal pe copilul din Brăila, surprins de camere

Au apărut imagini cu tragedia din Brăila, acolo unde un băiețel de un an și cinci lui a fost omorât de o mașina a Serviciului de Investigații Criminale a Poliției din oraș.

Pe filmarea surprinsă de camerele de luat vederi se vede cum s-a produs tragedia. Momentul dramatic are loc după ce părinții copilului se retrag în locuință, urmați de unii dintre cei mici.

În tot acest timp, în fața mașinii polițiștilor rămâne micuțul de nici doi anișori. Polițistul de la volan nu îl observă și pornește, iar autospeciala trece peste trupul copilului. Pur și simplu zdrobit sub roțile mașinii polițiștilor, cel mic a murit.

Accident șocant în Brăila, acolo unde un copil de un an și cinci luni a fost călcat de mașina de Poliție. Băiețelul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, fiind târât câțiva metri de autospeciala agenților.

Accident șocant în Brăila. Un copil de un an a fost călcat de mașina Poliției

Tragedia s-a produs, joi, 2 noiembrie, în jurul orei 14:00, pe strada Călugăreni din Brăila. Din primele date, reiese că în mașina Poliției se aflau doi agenți ai Serviciului de Investigații Criminale.

ADVERTISEMENT

Aceștia erau în zona respectivă în interes de serviciu. Circumstanțele în care s-a petrecut evenimentul rutier nu sunt clare. Cert este că micuțul a ajuns în stradă, fiind nesupravegheat. Copilul a fost accidentat de autospecială în momentul plecării de pe loc.

Se pare că băiețelul ar fi fost târât de la poartă, iar când oamenii legii și-au dat seama era deja mult prea târziu. La fața locului a ajuns o ambulanță, dar manevrele de resuscitare nu au funcționat.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului. Din primele date rezultând faptul că doi polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale se aflau pe strada Călugăreni pentru efectuarea atribuțiilor de serviciu.

La plecarea de pe loc, ar fi accidentat un copil, în vârstă de 1 an și 5 luni. Din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, decesul copilului fiind constatat de echipajul de pe ambulanță”, a transmis IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT

Cum s-ar fi petrecut tragedia

Oamenii legii adaugă faptul că polițistul care era la volanul autospecialei a fost testat pentru alcool. Rezultatul a fost zero. Deocamdată nu se știe în ce împrejurări a avut loc evenimentul. Mama copilului a declarat că totul s-ar fi petrecut în timp ce își ducea celălalt băiat în casă.

“Eram toți afară. Am dus un băiat de trei ani în casa și pe el l-a luat Poliția la roată și l-a dus de la poartă până mai încoace“, a transmis mama micuțului, conform Info Brăila.

ADVERTISEMENT

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în acest caz, pentru a afla în ce împrejurări a avut loc accidentul rutier care a dus la moartea copilului. Rămâne ca ancheta să stabilească, cu exactitate, cum s-a petrecut această tragedie.

ADVERTISEMENT