News

Accident spectaculos pe Transalpina. Un Ferrari s-a făcut praf. Foto

24.05.2020 | 20:19
Accident spectaculos pe Transalpina Un Ferrari sa facut praf Foto
ADVERTISEMENT

Un accident spectaculos a avut loc, duminică după-amiază, pe Transalpina, iar un bolid marca Ferrari a fost făcut praf.

Un Ferrari, accident spectaculos pe Transalpina

Conform alba24.ro, accidentul în care a fost implicat automobilul marca Ferrari a avut loc în comuna Șugag din județul Alba, este pe traseul celebrului drum Transalpina.

ADVERTISEMENT

În incident a mai fost implicat un autoturism, ambele mașini fiind serios avariate.

Ferrari Transalpina accident 1
Mașinile avariate în acciddentul de la Șugag. Sursă foto: alba24.ro

Potrivit unor martori, autoturismul Ford era staționat în momentul producerii accidentului.

Nicio persoană nu a fost rănită în accident

În urma impactului, mașina de lux Ferrari s-a înfipt în gardul unei gospodării, iar poliția urmează să stabilească împrejurările accidentului.

Inspectoratul Județean de Poliție Alba a anunțat faptul că incidentul din comuna Șugag nu s-a soldat cu persoane rănite.

ADVERTISEMENT

Ultimul accident sonor a avut loc sâmbătă dimineață, iar protagonistă a fost Margherita de la Clejani care s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Nu doar că s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, dar Margherita riscă să primească până la cinci ani de închisoare cu executare. În plus, bolidul său de lux a fost avariat în urma impactului cu celălalt autoturism și a ajuns la service pentru o rundă de reparații serioase.

ADVERTISEMENT

De supărare că fiica sa este implicată într-un asemenea scandal, Viorica de la Clejani s-a răzbunat pe unul dintre reporterii prezenți la locuința sa pentru a afla mai multe. Aceasta a stropit-o mai întâi cu lapte, după care a folosit furtunul cu apă împotriva sa și a operatorului care filma întreaga scenă, în timp ce îi înjura de mama focului.