News

Accident teribil pe un teren de fobal. Un copil din Bihor, în comă după ce poarta s-a prăbușit peste el

Un minor în vârstă de șase ani se zbate între viață și moarte, după ce a fost strivit de o poartă metalică de fotbal care s-a prăbușit peste el.
07.04.2024 | 16:21
Accident teribil pe un teren de fobal Un copil din Bihor in coma dupa ce poarta sa prabusit peste el
O femeie a căzut de la etajul patru al unui bloc din Bârlad. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Accident cumplit în Bihor, acolo unde un minor în vârstă de 6 ani a fost lovit în cap de bara metalică a unei porți de fotbal.

Medicii l-au operat de urgență pe băiatul lovit de poarta de fotbal

Un copil în vârstă de șase ani se zbate între viață și moarte, după ce a suferit un accident groaznic la un loc de joacă.

ADVERTISEMENT

Din primele informații reiese că minorul se juca alături de un un alt copil de opt ani, într-o zonă în care era amplasată și o poartă de fotbal. Aceasta a căzut, iar bara metalică l-a lovit pe micuț.

Minorul are traumatisme grave la cap, torace și mâini, și a fost transportat de urgență la spital. Imediat, acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent este în comă, la secția de Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat o echipă de la Secția 9 Rurală Cefa, iar autoritățile au deschis un dosar penal cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Anchetatorii încearcă să afle cum s-a petrecut incidentul

Momentan, nimeni nu a fost pus sub acuzare, iar polițiștii încearcă să afle cine este responsabil accidentul de sâmbătă seara, arată Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

„La data de 6 aprilie, la ora 19.30, polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, prin S.N.U.A.U. 112 că pe un teren de fotbal, din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, o poartă metalică a căzut peste un minor.

Polițiștii continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment”, spun reprezentanții IPJ Bihor.

ADVERTISEMENT

Victima este elev în clasa pregătitoare la școala din Ciumeghiu. În prezent, el se află la spitalul din Oradea unde i s-a pus diagnosticul de traumatism cranian sever. În prezent, starea lui este stabilă.

ADVERTISEMENT