Sport

Accidentare de ultimă oră la Universitatea Craiova! Mirel Rădoi l-a pierdut pe Sergiu Hanca

Universitatea Craiova abordează fără Sergiu Hanca (30 de ani) meciul cu CS Mioveni. Mirel Rădoi a anunțat că fotbalistul transferat în această vară de olteni s-a accidentat.
14.08.2022 | 16:36
Accidentare de ultima ora la Universitatea Craiova Mirel Radoi la pierdut pe Sergiu Hanca
Accidentare de ultimă oră la Universitatea Craiova! Mirel Rădoi l-a pierdut pe Sergiu Hanca. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cu CS Mioveni, Universitatea Craiova caută a doua victorie și prima cu Mirel Rădoi în SuperLiga. Alb-albaștrii joacă la Drobeta-Turnu Severin meciul cu argeșenii, dar fără Sergiu Hanca, accidentat.

Sergiu Hanca s-a accidentat și nu este apt pentru meciul cu CS Mioveni

Sergiu Hanca a sosit în această vară în Bănie din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Cracovia. Fostul dinamovist s-a impus rapid în echipa „Științei”, pentru care a evoluat deja în patru partide și a marcat un gol.

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor l-a pierdut pe polivalentul fotbalist de bandă dreaptă. Hanca s-a accidentat înaintea duelului cu Mioveni și n-a fost inclus în lot.

„Hanca are ceva probleme, minore, n-am vrut să riscăm. Împreună cu staff-ul medical, am hotărât să facem aceste schimbări. Căpățînă poate apărea și în zonă centrală, și în partea dreaptă. E plăcut să ai jucători polivalenți.

ADVERTISEMENT

Avem câteva dezavantaje azi. Ora la care se joacă meciul, căldura, reperele terenului pentru anumiți jucători. Am avut meci acum câteva zile, Mioveni nu”, a declarat Mirel Rădoi, înainte de U Craiova – CS Mioveni.

În absența lui Sergiu Hanca, Rădoi a trimis în teren doi fundași dreapta. Pe Ivan Martic, în linia de trei apărători centrali, și pe Ștefan Vlădoiu, în linia de patru de la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

Hanca, implicat în cea mai controversată fază din etapa a 4-a

Singura victorie obținută în SuperLiga de Universitatea Craiova cu Laszlo Balint antrenor a venit în etapa a 4-a, chiar în derby-ul cu FC U Craiova 1948. Clubul lui Mihai Rotaru s-a impus cu 2-1, iar Sergiu Hanca a fost implicat în cea mai controversată fază a partidei.

În urma loviturii libere executate de mijlocașul în vârstă de 30 de ani, Istvan Kovacs a dictat penalty pentru un presupus henț comis de Yassine Bahassa. Decizia „centralului” a fost aprig contestată de gazde.

ADVERTISEMENT

Tot Sergiu Hanca și-a asumat responsabilitatea de a executa lovitura de pedeapsă și astfel a marcat primul său gol în tricoul Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: 3,45 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: