Fotbal international

Accidentare gravă la CM din Qatar! Probleme mari pentru portarul Iranului în startul meciului cu Anglia

Prima accidentare la Campionatul Mondial din Qatar. Portarul Iranului a fost puternic busculat în minutul 7 al meciului cu Anglia din grupa B.
21.11.2022 | 15:27
Accidentare grava la CM din Qatar Probleme mari pentru portarul Iranului in startul meciului cu Anglia
Alireza Beiranvand e evaluat la 1 milion de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Anglia – Iran este primul duel din istorie între cele două reprezentative, iar meciul a început cu un moment sângeros.

Portarul Iranului, accidentare gravă. Plin de sânge, a trebuit să își schimbe tot echipamentul, însă nu a mai putut continua partida

Emoții mari pentru portarul Alireza Beiranvand în minutul 7 al partidei dintre Anglia și Iran. Goalkeeperul lui Persepolis a fost busculat violent în careu și a avut nevoie de minute bune pentru a se putea ridica de pe gazon.

ADVERTISEMENT

Beiranvand a fost nevoit să își schimbe tot echipamentul, pătat de sânge, după ce a fost lovit puternic în zona nasului.

Acesta a încercat să continue însă s-a prăbușit din nou pe gazon și a cerut schimbare. Astfel, avem parte de prima accidentare la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Iranianul în vârstă de 30 de ani ar putea ajunge la spital pentru investigații și analize suplimentare, fiind suspect de comoție cerebrală. Iran are nu mai puțin de patru portari în lotul pentru Mondiale, iar Beiranvand a fost înlocuit cu Hossein Hosseini.

Anglia trebuia să primească un penalty încă din minutul 2

Naționala Albionului putea primi o lovitură de la unsprezece metri încă din primele secvențe ale partidei. Harry Maguire a fost placat în careu de șase metri ca la rugby, la o centrare din corner.

ADVERTISEMENT

Arbitrul nu a acordat însă nimic, iar cei din camera VAR nu au intervenit deși era o fază cel puțin suspectă de penalty: „Cum să nu fie fault la Maguire? VAR-ul este o glumă”, “Pe bune, a fost un placaj ca la rugby”, “Mondial corupt! Penalty clar la Maguire” sau “Nici la judo nu vezi aşa ceva”, și-a spus nemulțumirile un fan pe Twitter.

Jucătorii englezi sunt susținuți în tribune de aproximativ 7.000 de suporteri veniți din Anglia, însă fondul sonor este dominat de către suporterii iranieni. La partidă asistă peste 45.000 de spectactori.

ADVERTISEMENT

Anglia a deschis scorul în meciul cu Iran în minutul 35 cu o lovitură de cap superbă, prin Jude Bellingham, iar suporterii englezi au început să cânte în tribune hitul lui The Beatles, “Hey Jude”.

ADVERTISEMENT
Tags: