Life

Aceste flori nu trebuie oferite niciodată unei femei! Pot simboliza despărțirea

Care sunt florile care nu trebuie oferite niciodată unei femei. Ce simbolizează lalelele galbene sau petuniile atunci când sunt oferite în dar. De ce nu trebuie date femii iubite.
24.07.2022 | 18:02
Aceste flori nu trebuie oferite niciodata unei femei Pot simboliza despartirea
Care sunt florile care nu trebuie oferite niciodată unei femei. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Există o serie de flori pe care nu trebuie să le oferi sub nicio formă femeilor din viața ta. Lalelele galbene sunt primele!

Care sunt florile care nu trebuie oferite niciodată unei femei

Deși sunt o alegere foarte ușoară pentru a le încânta pe toate doamnele, florile nu trebuie alese oricum, ci cu mare atenție, pentru că unele culori sau soiuri nu trebuie oferite sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să oferi lalele galbene niciunei femei, pentru că mesajul din spatele acestora ți-ar putea aduce mai degrabă ură decât iubire din partea respectivei.

Galbenul înseamnă gelozie și culoarea era asociată în trecut cu criminalii și trădătorii.

Petunia este o floare frumoasă, dar mai bine te bucuri de ea doar privind-o, fără să o oferi unei femei, deoarece aceasta poate duce cu gândul la furie și resentimente.

ADVERTISEMENT

Floarea Cyclamen nu este, cu siguranță, cea mai bună pe care să o aduci în dar, deoarece simbolizează separarea, iar persoana căreia i-o oferi ar putea crede că ai intenții de a termina relația voastră.

Ce simbolizează, de fapt, floarea soarelui

Garoafe galbene ar trebui și ele evitate, deoarece culoarea lor înseamnă dispreț, respingere și cu siguranță nu acestea sunt lucrurile pe care dorești să le transmiți persoanei pe care o iubești.

ADVERTISEMENT

Piciorul cocoșului nu ar trebui oferit în dar persoanei iubite deoarece simbolizează o imaturitate și o incapacitate de a face cele mai bune alegeri. Ai de unde alege, așa că cel mai bine ar fi să iei de la florărie un buchet care să nu conțină această floare.

Floarea soarelui este superbă, dar nu este indicat să o oferi drept cadou femeii pe care o iubești. Este un semn al bogăției false sau chiar al avariției, așa că nu ai vrea ca mesajul tău de iubire să fie interpretat greșit dacă o oferi!

ADVERTISEMENT

Nici trandafirii negri nu ar trebui oferiți pentru că sunt un simbol al morții.