Life

Acestea sunt noile reguli de la Chefi la Cuțite 2024. Schimbări majore pentru concurenți

Cum va arăta noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Atât cei patru jurați, cât și concurenții vor trebui să respecte reguli noi.
11.03.2024 | 18:55
Acestea sunt noile reguli de la Chefi la Cutite 2024 Schimbari majore pentru concurenti
Ce reguli îi așteaptă pe jurați și pe concurenți în noul sezon Chefi la cuțite. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mult a fost, puțin a mai rămas până când noul sezon Chefi la cuțite va debuta pe micile ecrane. Va fi primul sezon în care preparatele de pe bandă nu vor fi jurizate de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Noul sezon nu vine doar cu alți jurați, ci și cu alte reguli care, până acum, nu au fost întâlnite în competiție.

Sezonul 13 Chefi la cuțite va avea o premieră maraton la Antena 1

Anul acesta a venit la pachet cu o mare provocare pentru Antena 1. După plecarea celor trei chefi celebri, trustul a trebuit să găsească persoanele potrivite pentru a-i înlocui. Dacă a fost sau nu alegerea potrivită, cu toții se vor convinge după primele audiențe.

ADVERTISEMENT

Noul sezon Chefi la cuțite va avea premiera pe 18, 19 și 20 martie, pe Antena 1. Publicul va fi nevoit să se obișnuiască cu noii jurați, Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Ștefan Popescu.

Cele patru nume au o istorie bogată în spate în domeniul culinar, însă fanii de acasă nu sunt foarte obișnuiți cu ei. Pe lângă figurile noi de la bancul de jurizare, publicul ca trebui să se acomodeze și cu noile reguli ale emisiunii.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite își propune să aducă un format presărat cu sare și piper, așa că noile reguli vor defini jocul. Noul sezon nu va fi deloc precum cele precedente, iar lupta dintre jurați va fi mai aprinsă ca niciodată.

Care sunt noile reguli ale emisiunii culinare de la Antena 1

Prima regulă de la Chefi la cuțite îi vizează pe cei patru chefi. Deși sunt patru la număr, nu toți vor avea ocazia să își formeze propriile echipe. Doar trei dintre cei patru jurați vor intra în bătălia pentru marele premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Problema se complică în cazul în care juratul care nu intră la confruntări are cuțitul de aur. În această situație, el este cel care decide în ce echipă va intra cel mai bun concurent al său.

O altă regulă îi are în vizor și pe concurenți. Până oricum, mergeau mai departe inclusiv cei care primeau două cuțite din partea juraților. Sezonul cu numărul 13 vine la pachet cu regula care spune că doar cei cu trei cuțite merg mai departe în echipe.

ADVERTISEMENT

Nici concurenții cu două cuțite nu vor fi eliminați. Aceștia vor trece în bootcamp, acolo unde vor face tot posibilul să îi convingă pe jurați că merită un loc în echipe. Asta, desigur, în ideea în care nu sunt ocupate toate locurile.

Sezonul 13 Chefi la cuțite se va bucura de o premieră maraton. Vor fi trei ediții de ”foc”, care va ține pe jar producția. Fiind primul sezon fără Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, presiunea este destul de mare pe umerii celor patru noi jurați. Încă din primele ediții, publicul va reacționa și va demonstra dacă noua formulă este sau nu una de succes.

ADVERTISEMENT