Sport

Achiziție spectaculoasă pe piața media. Gică Popescu este noul expert al Prima TV. Fostul internațional va analiza meciurile echipei naționale

Gică Popescu este noul expert al Prima TV, canal care a achiziționat drepturile de difuzare a meciurilor echipei naționale. În următorii patru ani fostul internațional va analiza jocurile României.  
10.06.2022 | 19:31
Achizitie spectaculoasa pe piata media Gica Popescu este noul expert al Prima TV Fostul international va analiza meciurile echipei nationale
Gică Popescu este noul expert Prima TV și va analiza meciurile echipei naționale în următorii 4 ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După ce a achiziționat drepturile TV pentru meciurile echipei naționale, următorii patru ani, Prima TV l-a convins pe Gică Popescu să analizeze în toată această perioadă jocurile ”tricolorilor”.

Gică Popescu a ”semnat” cu Prima TV

Fostul mare fotbalist Gică Popescu, în prezent președintele clubului Farul Constanța, a devenit expert Prima TV.

ADVERTISEMENT

Oficialul ”marinarilor” va analiza jocurile ”tricolorilor” în următorii patru ani, perioadă în care canalul amintit va transmite, alternativ cu Antena 1, partidele României.

”Să joci pentru echipa Națională este un motiv de mare mândrie. Jucătorii trebuie să intre motivați în teren, să dea tot și să încerce sa câștige fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Să aibă un spirit aparte. În prima partidă am arătat ca o echipă de amatori, apoi, cu Bosnia a mers ceva mai bine. Pentru meciurile Naționalei ne vedem în studioul UEFA Nations League cu telespectatorii Prima TV.

Acolo vom analiza, critica sau lăuda, în funcție de evoluție, prestația tricolorilor. În trecut, când jucam la Națională, la un meci cu Muntenegru, Bosnia sau Finlanda, victoria nu era o problemă, ci diferența de scor”, a transmis Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Prima TV și luat coordonator pentru departamentul sport de la Pro TV

Gică Popescu nu este singura noutate în cadrul echipei Prima TV. Și coordonatorul departamentului sport este o achiziție de dată recentă.

Concret, din această lună, noul șef al departamentului sport este Alex Rădulescu, fostul realizator al emisiunii ”Ora exactă în Sport” de pe canalul Pro Arena (în trecut Sport.ro şi Pro X – n.r.), din grupul Pro TV.

ADVERTISEMENT

Conform paginademedia.ro, Alex Rădulescu va ”coordona jurnalele de sport Focus Sport de pe Prima TV, dar şi activităţile diviziei Sport a companiei Clever Media din Bucureşti”.

Alex Rădulescu este jurnalist cu vastă experiență. A lucrat la Pro TV timp de doi ani, iar anterior, vreme de aproape un deceniu a lucrat la Dolce Sport, rebranduit ulterior în Telekom Sport și Orange Sport.

Prima TV transmite 20 de meciuri ale echipei naționale

Conform acordului semnat între posturile de televiziune Prima TV și Antena 1 și Federația Română de Fotbal meciurile echipei naționale vor fi transmise de cele două canale.

Partidele vor fi împărțite în mod egal, astfel că Prima TV va transmite nu mai puțin de 20 de jocuri ale ”tricolorilor” în următorii patru ani.

Este vorba despre meciuri din preliminariile Euro 2024 şi Cupa Mondială 2026, dar şi meciuri din ediţiile următoare ale Ligii Națiunilor.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,32 este cota pentru „1X” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT