News

Acțiune a DIICOT în centrul Brașovului. Traficanții care vindeau ecstasy din mașini de lux puși la pământ de polițiști VIDEO

Șase interlopi care vindeau pastile de ecstasy în centrul Brașovului din mai multe mașini de lux au fost reținuți de polițiști într-o acțiune a DIICOT
17.09.2022 | 17:44
Actiune a DIICOT in centrul Brasovului Traficantii care vindeau ecstasy din masini de lux pusi la pamant de politisti VIDEO
Traficanți de droguri, prinși în centrul Brașovului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șapte interlopi au fost reținuți joi, 15 septembrie, în centrul Brașovului, după ce au fost prinși în flagrant vânzând peste 2.100 de tablete de ecstasy din mașinile lor de lux.

Traficanții prinși în flagrant

Vineri, DIICOT a transmis că procurorii de caz au luat decizia arestării pentru 24 de ore a șase dintre traficanți și măsura controlului judiciar pentru a șaptea persoană. Acuzațiile ce li se aduc sunt de trafic de droguri de mare risc și complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de mare risc.

ADVERTISEMENT

Acțiunea a fost executată de polițiștii anti-drog din Capitală, care au reușit să-i prindă în flagrant pe cei șapte traficanți când încercau să vândă circa 2.500 de comprimate de ecstasy.

Procurorii DIICOT susțin că trei dintre cei reținuți se ocupau de comercializarea drogurilor, nu doar în Brașov, dar și în București, iar ceilalți patru erau oamenii de jos care intermediau relația cu consumatorii.

ADVERTISEMENT

„În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada august – septembrie 2022, trei dintre inculpaţi au comercializat consumatorilor din Bucureşti şi judeţele Prahova şi Braşov droguri de mare risc, iar ceilalţi patru inculpaţi intermediau relaţia cu consumatorii şi asigurau locaţiile unde se efectua tranzacţia”, se arată în comunicatul DIICOT.

@alexandrudumbrava56♬ Domnilor mascati – Dani Mocanu

Imaginile, virale pe internet

Acțiunea polițiștilor a fost una deosebit de spectaculoasă. Traficanții, care vindeau drogurile din patru bolizi de lux, fiind luați prin surprindere de polițiștii sub acoperire. Mașinile acestora au fost blocate, iar traficanții au fost puși la pământ.

ADVERTISEMENT

„Interlopii, precum traficanții columbieni au venit sa vândă 2500 de comprimate de ecstasy cu suma de 62.500 lei, îmbarcați în 4 bolizi de lux pe care îi accelerau amenințător și supravegheau zona”, se arată într-un comunicat al poliției.

Printre cei reținuți de către procurori se numără mai mulți interlopi cunoscuți autorităților. Aceștia sunt Rembo din Săcele, Gelu Nemet, Luca Mihai, Vasile Brumar, Miclea de la Văleni, toți riscând acum până la 15 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu acțiunea polițiștilor au devenit virale pe internet după ce au fost înregistrate de un martor.

@alexandrudumbrava56 #coresi ♬ Vine Politia – Sorinel De La Plopeni

ADVERTISEMENT