Life

Actrița cu care Tudor Chirilă s-a iubit 7 ani. Datorită ei a scris o melodie de mare succes: “M-am certat cu ea”

Actrița cu care Tudor Chirilă s-a iubit 7 ani. Datorită acesteia a scris prima piesă de mare anvergură a trupei Vama Veche!
13.10.2023 | 20:00
Actrita cu care Tudor Chirila sa iubit 7 ani Datorita ei a scris o melodie de mare succes Mam certat cu ea
Actrița cu care Tudor Chirilă s-a iubit 7 ani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Actrița cu care Tudor Chirilă s-a iubit 7 ani. Datorită relației cu aceasta a ajuns să scrie o melodie de mare succes.

Actrița cu care Tudor Chirilă s-a iubit 7 ani

Unul dintre cele mai mari hituri scrise Tudor Chirilă i se datorează unei foste iubite. Melodia „Nu am chef azi” a fost scrisă având ca sursă de inspirație relația sa cu o celebră actriță!

ADVERTISEMENT

Cea care l-a inspirat pe juratul de la Vocea României să scrie această piesă celebră este Dorina Chiriac. Actrița s-a iubit și cu Florin Piersic Jr în trecut, dar și cu Tudor Chirilă.

Acest lucru a fost recunoscut de însuși Tudor Chirilă. Acesta spunea, într-un interviu pentru revista Playboy, că a scris piesa în doar 20 de minute. După o ceartă cu iubita lui, Dorina Chiriac, a pus repede pe foi gândurile sale și a ajuns să facă și o piesă de succes!

ADVERTISEMENT

”M-am certat cu iubita mea de-atunci – Dorina Chiriac – într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, „Nu am chef azi”.

Prin ’96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor.

ADVERTISEMENT

E o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înşală, îşi vorbesc urât, îşi subminează familia”, dezvăluia Tudor Chirilă pentru sursa citată.

De ce s-au despărțit Tudor Chirilă și Dorina Chiriac

Tudor Chirilă și Dorina Chiriac au fost împreună timp de șapte ani. Ambii au avut relații mai „sonore” și mai dezvăluite în presă, așa că unii poate au și uitat de romanța dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

A trecut mult timp de atunci, căci relația lor a început prin anii ’90. Au împărțit șapte ani cu bune și cu rele, dar până la urmă relația dintre ei nu a funcționat.

Nu au vorbit public despre motivul despărțirii și pare că nu au rămas cu un gust amar după relație. Ambii au vorbit de bine de fostul partener de viață și nici nu au existat scandaluri între ei. Iată ce declara actrița despre cum a fost cucerită:

„Tânărul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fără cauză. Pe mine bărbaţii m-au cucerit cu non-abilităţile lor. În ce-l priveşte pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând.

Dansa cu o credinţă imensă, cu bucurie, cu exuberanţă, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mişcări. În afara faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru”, a dezvăluit actriţa la Europa FM.

ADVERTISEMENT