Life

Actrița cu cel mai fierbinte decolteu din lume, înnebunită de Channing Tatum! Salma Hayek și-a povestit aventura de la filmări

Salma Hayek, dezvăluiri despre scenele de dragoste împreună cu Channing Tatum. Actorii apar în Magic Mike: Ultimul dans.
20.12.2022 | 16:41
Actrita cu cel mai fierbinte decolteu din lume innebunita de Channing Tatum Salma Hayek sia povestit aventura de la filmari
Salma Hayek, dezvăluiri despre scenele de dragoste împreună cu Channing Tatum. Actorii apar în Magic Mike: Ultimul dans. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița cu cel mai fierbinte decolteu din lume, înnebunită de dansatorul și modelul în vârstă de 42 de ani! Frumoasa brunetă și-a povestit aventura de la filmările producției care va avea premiera pe 14 februarie 2023.

Salma Hayek, dezvăluiri despre scenele de dragoste împreună cu Channing Tatum. Actorii apar în Magic Mike: Ultimul dans

Salma Hayek a relatat cu am decurs scenele alături de colegul său de breaslă, Channing Tatum, din a treia parte a francizei Magic Mike: Ultimul dans. Artista de 56 de ani susține că filmările nu au fost deloc ușoare pentru ea.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, actrița are numai cuvinte de laudă pentru calitățile de dansator ale starului. Se pare că vedeta și-a îmbunătățit foarte multe mișcări și în următoarea peliculă va stârni foarte multe suspine din partea femeilor.

„Este o provocare din punct de vedere fizic. O să vă dați seama când vedeți filmul. A fost complicat pentru mine. Este un dansator incredibil. Nimeni nu se compară cu el”, a spus Salma Hayek, notează deadline.com.

ADVERTISEMENT

În trailerul postat recent pe Youtube se poate observa dansul senzual pe care îl realizează Channing Tatum. De asemenea, o imagine în care actrița îi mângâie abdomenul face furori pe rețelele de socializare.

În aceeași notă, frumoasa brunetă a mai adăugat în cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight că filmările au fost provocatoare. Salma Hayek abia așteaptă ca fanii din întreaga lume să vadă rezultatul final.

ADVERTISEMENT

Salma Hayek și Channing Tatum, protagoniști în aceeași peliculă

„Este greu, chiar dacă faci sport pentru a fi în forma necesară pentru acest tip de rol. Trebuie să te înfometezi. Nu cred că atunci când ești atât de slab, este de fapt sănătos pentru tine”, a adăugat renumitul actor.

Totodată, Channing Tatum a mărturisit că își dorește ca filmul să fie mai bun decât primele două părți. Vedeta este conștientă de calitățile de dansator care au devenit mult mai bune.

ADVERTISEMENT

Salma Hayek joacă rolul unei femei puternice, în timp ce colegul său de breaslă joacă rolul stripperului Mike Lane. Cei doi sunt protagoniștii unui sărut pasional.

ADVERTISEMENT