Life

Actrița principală din serialul Miss Sherlock, găsită moartă. Poliția a lansat o anchetă

27.09.2020 | 16:23
Actrita principala din serialul Miss Sherlock gasita moarta Politia a lansat o ancheta
ADVERTISEMENT

O celebră actriță care s-a făcut remarcată și în serialul “Miss Sherlock” a fost găsită moartă în locuință ei.

Actrița Yuko Takeuchi a fost găsită fără suflare în locuința sa, iar ulterior a fost lansată o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat cu aceasta.

ADVERTISEMENT

De origine japoneză, vedeta s-a făcut remarcată în foarte multe producții cinematografice. Yuko Takeuchi a murit la vârsta de 40 de ani.

Actrița din serialul Miss Sherlock, găsită fără suflare. Avea doar 40 de ani

Yuko Takeuchi a fost descoperită fără suflare de către familia ei. În acest sens au fost anunțate și autoritățile, care au deschis o anchetă.

ADVERTISEMENT

Primele ipoteze ale morții au fost șoncante pentru fanii săi din Japonia, acolo unde vedeta era un fenomen, care nu au putut crede veștile tragice.

Aceasta a jucat și în serialul Miss Sherlock, în care a avut un rol principal, o producție a HBO difuzată în foarte multe țări, precum SUA.

ADVERTISEMENT

Potrivit Agerpres, primele bănuieli în acest caz sunt cele ale unui posibil suicid. Femeia a fost găsită în ultimele clipe de către soțul ei și dusă la spital, dar din păcate nu a mai putut fi salvată.

Actrița Yuko Takeuchi a fost recompensată și cu trei premii pentru rolurile în care s-a făcut cunoscută, oferite de către Academia Japoneză de Film. Aceasta era și mamă a doi copii, iar poliția încă nu a confirmat ipoteza suicidului.

ADVERTISEMENT
Actrița principală din serialul Miss Sherlock, găsită moartă. Poliția a lansat o anchetă
Actrița principală din serialul Miss Sherlock a fost găsită fără suflare în casă

Din pricina faptului că în Japonia rata suicidelor a fost tot mai mare în ultimii ani și în cazul vedetelor, mulți dintre fanii vedetei din Miss Sherlock au bănuit că acesta a fost motivul principal al morții sale.

Și actrița Sei Ashina, dar și actorul Haruma Miura, alături de luptătoarea Hana Kimura au decis să își pună capăt zilelor pe parcursul lunilor din 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: