Life

Actrița româncă superbă care a dispărut din lumina reflectoarelor la doar 27 de ani. A făcut furori într-un film celebru, dar nimeni nu mai știe nimic de ea

Artista din România despre care nu se mai știe nimic, după ce ultima apariție a fost la 27 de ani. A fost una dintre cele mai iubite.
26.02.2024 | 17:23
Actrita romanca superba care a disparut din lumina reflectoarelor la doar 27 de ani A facut furori intrun film celebru dar nimeni nu mai stie nimic de ea
Artista din România despre care nu se mai știe nimic, după ce ultima apariție a fost la 27 de ani. A fost una dintre cele mai iubite. Sursa foto: Facebook.com / Studiourile Buftea
ADVERTISEMENT

Actrița româncă superbă care a dispărut din lumina reflectoarelor la doar 27 de ani. A făcut furori într-un film celebru, dar nimeni nu mai știe nimic despre ea. Ce au descoperit internauții despre vedetă și unde locuiește în prezent.

Artista din România despre care nu se mai știe nimic, după ce ultima apariție a fost la 27 de ani. A fost una dintre cele mai iubite

Artista din România despre care nu se mai știe nimic, după ce ultima apariție a fost la 27 de ani. A fost una dintre cele mai iubite din industria cinematografică, având apariții importante în două filme extrem de cunoscute.

ADVERTISEMENT

Iubitorii de filme din țara noastră și-o amintesc din seria Brigada Diverse, unde l-a avut drept coleg pe renumitul George Mihăiță. I-a dat viață unei tinere care îi sucește mințile unui milițian care vine de la țară.

Mai exact, a jucat în peliculele B.D. în alertă și B.D. la munte și la mare, însă la scurtă vreme după difuzarea lor a dispărut din lumina reflectoarelor. Elena Ioja, căci despre ea este vorba, a mai jucat și în Adio, dragă Nela.

ADVERTISEMENT

Foarte multă lume nu mai știe informații despre actrița care a părăsit definitiv România. Unii spun că „a dispărut misterios din spațiul public”, doar că realitatea este cu totul alta. A intrat într-un con de umbră, însă își trăiește existența în străinătate.

„A plecat din țară. Nu e nimic misterios. E și astăzi vie și sănătoasă”, este o postare făcută de un român pe pagina de Facebook intitulată Studiourile Buftea, unde apar câteva imagini cu Elena Ioja.

ADVERTISEMENT

Cine este actrița Elena Ioja

Elena Ioja s-a născut pe data de 6 iunie 1946, în București. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1970. În același an actrița a dat casting și a jucat în primul său film, B.D. în alertă – Profesorul de mimică.

Ulterior, a mai putut fi urmărită în B.D. -Văduve cu termen redus și B.D. în alertă. Începând cu vârsta de 27 de ani a decis să schimbe radical macazul și a renunțat la actorie pentru a se stabili în afara granițelor țării.

ADVERTISEMENT

A emigrat în Statele Unite ale Americii. Și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Vedeta este cunoscută drept Elena Perrou, în momentul de față informațiile arătând că a revenit mai aproape de România.

Potrivit datelor de pe cinemagia.ro, actrița este retrasă împreună cu soțul său în insula Samos din Grecia. Are conturi pe rețelele de socializare, dar nu este foarte activă. Ultima postare a fost publicată în urmă cu 3 ani.

ADVERTISEMENT