Life

Acuzat de abuzuri la Insula Iubirii, Radu Vâlcan e apărat de o ispită fierbinte

Radu Vâlcan este în mijlocul unui scandal fără precedent, declanșat de unii concurenți și ispite de la Insula Iubirii, show-ul prezentat de vedetă.
15.09.2023 | 14:15
Acuzat de abuzuri la Insula Iubirii Radu Valcan e aparat de o ispita fierbinte
Radu Vâlcan, apărat de cea mai fierbinte ispită de la Insula Iubirii / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan de la Insula Iubirii este acuzat că s-ar fi comportat îngrozitor cu unii dintre concurenți și cu ispitele din show. Ba chiar, alături de echipa de producție, prezentatorul emisiunii ar fi făcut bullying. În exclusivitate pentru FANATIK, cea mai fierbinte ispită care a trecut pe la Insula Iubirii demontează, punct cu punct, acuzațiile care i-au fost aduse vedetei tv.

Radu Vâlcan, apărat de cea mai fierbinte ispită de la Insula Iubirii

Bianca Roman a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre comportamentul pe care Radu Vâlcan l-ar avea la Insula Iubirii. Și, ne-a spus ea, este convinsă că prezentatorul show-ului nu ar fi făcut lucrurile de care este acuzat. Ba chiar, susține fosta ispită, nu îl vede nici măcar în stare pe Radu Vâlcan să facă așa ceva.

ADVERTISEMENT

”O spun cu cea mai mare sinceritate: în 21 de zile cât am stat acolo (la Insula Iubirii, n. red.), la fiecare interacțiune pe care am avut-o cu Radu (Vâlcan, n. red.) nu a avut niciun moment în care să se comporte aiurea. Eu nu am cunoscut și nu am întâlnit în 37 de ani de când trăiesc un bărbat atât de fidel și de loial soției sale. Și foarte politicos cu femeile.

Nu cred că e nimic adevărat, cred că sunt niște baliverne. Radu, când am fost eu, nu a vorbit niciodată urât, nu a spus niciun cuvânt care să ne deranjeze. Nu a ieșit niciodată în decor. Eu, dacă auzeam, vociferam imediat, explodam, nu aș fi lăsat lucrurile așa.

ADVERTISEMENT

El este un om foarte respectuos, chiar extrem de. E adevărat, sezoanele astea… nu le-am prea urmărit, dar… Chiar mă îndoiesc că și-a ieșit din fire, să fi folosit asemenea apelative la adresa unor concurenți sau ispite”, spune frumoasa Bianca Roman despre acuzațiile care i-au fost aduse lui Radu Vâlcan.

Care e cauza scandalului în care e implicat Radu Vâlcan de la Insula Iubirii

Bianca Roman a explicat și care ar fi motivele pentru care  Radu Vâlcan s-a trezit cu asemenea acuzații după Insula Iubirii. Și, acidă din cale afară, fosta ispită care a făcut senzație în show, a indicat felul în care echipa de producție a făcut castingul.

ADVERTISEMENT

”Până la urma urmei, Radu are și el o soție, o mamă, mă îndoiesc că a judecat așa femeile. Cred că se dorește denigrarea lui, că sunt frustrate unele persoane. Dar, să fim sinceri, ce să te aștepți de la unii dintre cei de acolo? Acum, să mă ierte Dumnezeu, și producția trebuie să își asume anumite reacții din partea unora de nivelul acela.

Adică de la femei de afaceri, femei normale, etc. ai ajuns la unele care știu doar să se dezbrace, să și-o arate. Îți asumi anumite riscuri, niște comportamente, e de înțeles”, mai spus Bianca Roman.

ADVERTISEMENT

Și, în ciuda scandalului, fosta ispită de la Insula Iubirii îl va susține în continuare pe Radu Vâlcan. Și nu ascunde că îl admiră în mod deosebit. ”Dar, repet, Radu nu cred că a făcut asta. O zic serios, de când îl cunosc, de când îl urmăresc și pe el și pe soția lui (Adela Popescu, n. red.) sunt ca și cuplu ceea ce mi-aș dori eu în viață”, ne-a mai spus Bianca Roman.

Care sunt acuzațiile care i-au fost aduse lui Radu Vâlcan

Conform unui articol Libertatea, Radu Vâlcan le-ar fi desconsiderat pe concurente și pe ispite. Ba chiar ar fi sugerat că ar fi fost femei cu moravuri ușoare. „Radu ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea indirect destul de des, lucruri care erau tăiate la montaj. Ne făcea să ne simțim ca niște femei proaste și ușoare. M-a întrebat care îmi este tariful pe partida sexuală și dacă 300 de bahți (monedă thailandeză) este suficient pentru mine”, a mărturisit Elena pentru sursa citată.

Pe de altă parte, emisiunea prezentată de Radu Vâlcan a fost în centrul unor controverse cât se poate de serioase de-a lungul timpului. Ba chiar, de curând, CNA a decis să sanționeze Antena 1. Postul a primit cu somație publică pentru scenele interzise minorilor care au fost difuzate la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se...
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se repetă acum într-un alt caz de dopaj
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Un fost premier, semnal de alarmă. Tehnologia devine tot mai periculoloasă
Un fost premier, semnal de alarmă. Tehnologia devine tot mai periculoloasă
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta...
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta acestora
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română