News

Dosarul polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecere. Anchetatorii, acuzați că l-ar fi învățat pe suspect să refuze poligraful

Avocatul Adrian Cuculis face acuzații grave la adresa anchetatorilor din dosarul polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, după ce inculpatul a refuzat poligraful
21.02.2022 | 20:29
Dosarul politistului care a uciso pe Raisa pe trecere Anchetatorii acuzati ca lar fi invatat pe suspect sa refuze poligraful
Avocatul Cuculis face acuzații grave la adresa anchetatorilor din dosarul polițiștului care a omorât-o pe Raisa. sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anchetatorii din dosarul polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni sunt acuzați de avocatul familiei, Adrian Cuculis, că l-ar fi învățat pe suspect să refuze testul poligraf.

Acuzații grave la adresa anchetatorilor, în dosarul polițistului care a ucis-o pe Raisa

Agentul de poliție care a spulberat două copile pe trecerea de pietoni, cauzând decesul uneia dintre ele, nu va fi testat cu poligraful.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, după ce i-a fost refuzată cererea.

“Urmare a cererii dvs. din data de 11.02.2022 și înregistrată la aceeași dată, vă comunicăm faptul că proba cu testul poligraf nu va fi administrată, nefiind obținut consințământul din cauză”, arată documentul, potrivit Spy News.

ADVERTISEMENT

Reacția avocatului familiei Raisei a venit imediat după ce i-a fost refuzată cererea ca suspectul să facă testul poligraf.

“În mod oficial polițistul din cauza ‘Raisa’ nu o să fie supus testului cu poligraful, asta după ce vreme de o săptămână, atât Parchetul cât și Poliția au refuzat să spună dacă Popescu și-a dat ori nu acordul asupra acestei probe.

ADVERTISEMENT

Având în vedere atitudinea lui cât și faptul ca l-au primit la darea acestui acord pe la ușa ‘VIP’, putem să suspicionăm rezonabil că a fost învățat chiar de catre anchetatori să nu își dea acordul”, a mai spus Adrian Cuculis, conform sursei menționate anterior.

Adrian Cuculis acuză Brigada Rutieră de lipsa comunicării

Cu mai mult de o săptămână în urmă, avocatul familiei Raisei a declarat că a aflat din presă de faptul că polițistul anchetat nu mai vrea să facă testul poligraf, deoarece Brigada Rutieră a refuzat orice fel de dialog.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta a precizat că va depune și o plângere penală.

“Eu aflu acum de la dumneavoastră că acest polițist nu vrea să facă testul pentru că toată ziua Brigada Rutieră a refuzat orice fel de dialog, deși aveau dispoziție din partea procurorului. Au refuzat să pună la dispoziție această informație.

Mai mult, urmează să depun o plângere penală împotriva celor care anchetează de la Brigada Rutieră pentru obstrucționarea vădită a accesului meu la dosarul respectiv, deși aveau această obligație”, a precizat Adrian Cuculis, la Antena 3.

Avocatul familiei Raisa a spus încă de atunci că polițistul nu este tratat ca un suspect normal, ci ca unul mai special.

“Dați-mi voie să vă spun, printre altele, că polițistul a intrat prin spatele instituției, nu știu câți dintre noi, dacă ne-am fi prezentat în calitate de inculpați, am fi intrat pe la locul unde intră VIP-urile din Brigada Rutieră. Cert este că polițistul a intrat astăzi în calitatea lui de polițist acolo, nu în calitate de inculpat.

Țin să vă aduc aminte că la prima audiere la care am participat, același comisar-șef, Brăgădireanu Valentin, mi-a spus că eu nu am voie să adresez întrebări martorului și să mă duc la instanța de judecată, și acum îl primește pe polițist prin spate, pe la intrarea pentru VIP-uri, și nici măcar nu respectă ordinele procurorului, care este în concediu medical, și i-a spus foarte clar să îmi comunice ceea ce s-a întâmplat astăzi, dacă polițistul urmează să fie supus testului poligraf sau nu”, a mai precizat Adrian Cuculis, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT