News

Acuzații grave la o creșă din Ilfov. Un tată spune că și-a luat copilul cu leziuni la ureche și obraz

Sunt acuzații grave lansate de un tată din județul Ilfov, după ce acesta și-a luat copilul acasă de la creșă cu leziuni la o ureche și obraz.
14.03.2024 | 19:27
Acuzatii grave la o cresa din Ilfov Un tata spune ca sia luat copilul cu leziuni la ureche si obraz
Tată din Ilfov, reclamație la poliție după ce și-a luat copilul de la creșă cu leziuni la o ureche și pe obraz. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un tată din județul Ilfov a făcut o reclamație la poliție după ce copilul său a ajuns acasă de la creșă cu leziuni la o ureche și pe obraz. În acest caz a fost deschis un dosar de urmărire penală.

Tată din Ilfov, reclamație la poliție după ce și-a luat copilul de la creșă cu leziuni la o ureche și pe obraz

În toamna anului trecut, o fetiță era luată de părinți de la o creșă din Bragadiru, județul Ilfov, cu urme de violență pe față. Mama ei a suspectat că micuța a fost agresată și a sesizat Poliția.

ADVERTISEMENT

La câteva luni distanță, un caz similar este raportat în același județ de lângă Capitală. În aceste zile, poliţiştii din Ilfov fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului la o creşă din Dobroeşti.

S-a întâmplat asta după ce un bărbat a reclamat că băiețelul său avea leziuni la o ureche şi pe obraz. Polițiștii din orașul Pantelimon și cei ai Biroului de Siguranţă Şcolară au început cercetări la creşa respectivă.

ADVERTISEMENT

La data de 8 martie a.c., poliţiştii din Pantelimon au fost sesizaţi în mod direct, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 6 martie a.c., în jurul orei 17:00, s-a prezentat la o creşă din comuna Dobroeşti pentru a-l prelua pe fiul său şi a constatat că acesta prezenta mai multe leziuni la nivelul urechii drepte şi al obrazului drept”, a transmis, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov, scriu cei de la Știrile ProTV.

Reprezentanții poliției din Ilfov mai precizează că, în această cauză, a fost deschis dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului.

ADVERTISEMENT

Sesizări de agresiune la o altă creșă din Ilfov

În septembrie 2023, o fetiță de nici doi anișori, lăsată de părinți la o creșă privată din Bragadiru, ajungea acasă cu zgârieturi și vânătăi. La acea dată, conducerea instituției le-a spus părinților că micuța ”a sărit la bătaie la o altă fetiță”.

Mama acesteia s-a arătat revoltată de explicați. A suspectat că fiica ei a fost agresată chiar de angajați și a depus plângere la poliție. ”M-a sunat doamna directoare spunându-mi că Sofia a sărit la bătaie la o altă fetiță, că este zgâriată și să nu mă supăr când mă duc s-o iau.

ADVERTISEMENT

Văzând-o am rămas șocată. Fata mea avea o zgârietură foarte aproape de ochi, o vânătaie foarte mare pe obraz și ușor umflată buza de jos. I-am făcut poze, i-am trimis soțului meu. Discutând cu el acasă am cerut camere de supraveghere, știind că există și voiam să vedem cum s-a întâmplat”, a declarat mama micuței, Carmen Mitea, pentru Digi24.

La acea vreme, și alți părinți s-au arătat nemulțumiți de felul în care sunt tratați cei mici. Alte șase plângeri au fost depuse atunci la poliție.

ADVERTISEMENT