Life

Adda, adevărul despre relația cu Cătălin, după șapte ani de căsnicie: „L-aș duce la doctor”

Adda a dat detalii intime despre relația ei cu Cătălin. Recent, cei doi au împlinit șapte ani de când au devenit soț și soție.
17.08.2023 | 20:12
Adda adevarul despre relatia cu Catalin dupa sapte ani de casnicie Las duce la doctor
Adda a spus adevărul despre relația cu Cătălin. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După șapte ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, Adda a făcut dezvăluiri despre relația cu Cătălin Rizea. Mulți au judecat-o după ce i-au văzut la Asia Express, dar care este, de fapt, adevărul.

Adda a dezvăluit secretul relației cu Cătălin Rizea, după 7 ani de căsnicie

După difuzarea sezonului Asia Express în care au a participat alături de soțul său, Adda a fost aspru criticată, nu doar de către telespectatorii de rând, dar și de oameni publici, după cum a povestit aceasta în trecut. 

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că mulți au considerat că nu-și respectă soțul, Adda și Cătălin au rămas împreună și formează o echipă la fel de puternică. Chiar de curând, au aniversat șapte de la căsătorie, iar artista a rememorat momentul și a transmis un mesaj emoționant. 

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Adda a vorbit despre cum arată, de fapt, relația ei cu Cătălin. Artista a mărturisit că nu este vorba de căsătorie tipică. Nu sunt adepții dulcegăriilor, ci mai degrabă se tachinează cu mult umor.

ADVERTISEMENT

„Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea. Știm să fim și foarte tandri și suntem lipicioși, pupăcioși și iubăreți. Ne încurajăm unul pe celălalt și suntem echipă în tot și toate. Ne respectăm și ne ajutăm.

Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Până la urmă, oamenii nu stau cu noi în casă și nu ar trebui să dăm importanță vorbelor. Atât bune, cât și rele. Dragostea noastră ne aparține și, dacă suntem fericiți, asta e tot ce contează”, a explicat Adda.

ADVERTISEMENT

De ce l-ar duce pe Cătălin la doctor

Ca în orice familie, Adda recunoaște că au zile și altele mai puțin bune, dar asta nu înseamnă că iubirea se pierde vreodată. Fericirea nu le este umbrită nici de gelozie. De fapt, această emoție chinuitoare își face rar apairiția.

„Geloși nu prea suntem, foarte rar s-a întâmplat. Avem noroc că ne supărăm pe rând mereu, rar s-a întâmplat să fim nervoși în același timp. Așa că întotdeauna e echilibrată situația. Ne împăcăm repede și uităm tot. Nu pot să spun că unul ține supărarea mai mult. De multe ori nici nu mai știm de ce ne-am ciondănit, îți dai seama ce motive reale sunt”, a completat Adda.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de romantism, Adda susține că au un mod aparte în care îl abordează. „Romantici nu suntem niciunul, sincer. La noi, cele mai pasionale momente s-au întâmplat natural și furtunos și nu neapărat în dormitor, așa ca la carte. Ne alintăm mereu cu foarte mult umor. Cred că dacă mi-ar zice vreodată, ‘vaaai, ești steaua mea de pe cer!’, l-aș duce la doctor să-l verific la cap. E valabil și în cazul meu”, a relatat Adda.

ADVERTISEMENT