Life

Adda, noi mărturisiri despre boala Lyme: cum s-a infectat, de fapt. Nu a fost mușcată de o căpușă

Cântăreața Adda a făcut noi mărturisiri despre boala de care suferă. Aceasta a dezvăluit că a contractat infecția, nu din cauza unei căpușe, ci din cu totul alt motiv.
28.06.2022 | 22:08
Adda noi marturisiri despre boala Lyme cum sa infectat de fapt Nu a fost muscata de o capusa
Cum s-a infectat Adda cu boala Lyme. Mărturisirile artistei. Foto: Colaj Fanatik / Instagram și Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Adda a făcut noi mărturisiri despre boala de care suferă. Conform acesteia, nu o mușcătură de țânțar a fost cea care a contaminat-o cu Lyme.

Cum s-a infectat Adda cu boala Lyme

Adda a vorbit despre adevăratul motiv al infecției sale cu boala Lyme. Artista a dezvăluit că nu a fost mușcată de căpușă, așa cum se întâmplă de obicei, și a contractat boala pe nivel congenital, de la mama sa, care suferă la rândul ei de această boală.

ADVERTISEMENT

Dar cum boala nu s-a manifestat niciodată pentru mama artistei, ea nici nu bănuia că suferă de aceasta.

Totul s-a schimbat pentru Adda când a fost mușcată de țânțarul cu Bartonella, și de acolo s-a activat și Borelia (boala Lyme mai este numită borelioză).

ADVERTISEMENT

„S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă”, a explicat Adda, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Adda a fost unul dintre cazurile fericite de infecție cu Lyme

Vedeta a dezvăluit că a reușit să țină sub control simptomele bolii Lyme și a fost unul dintre cazurile fericite, deoarece creierul nu a ajuns să fie mâncat de bacterii.

ADVERTISEMENT

Creierul Addei s-a inflamat din cauza bolii Lyme, iar în unele zile umflătura se retrage.

„Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, e mai greu să ții cu salată verde.

Eu sunt un caz fericit, din fericire, doar s-a inflamat creierul, nu a apucat să mănânce din creier, pentru că se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Dacă diagnostichezi prea târziu, se întâmplă să ai niște găurele, eu zic pe românește, să se înțeleagă.

Am avut doar creierul umflat, nu a fost mâncat, a fost doar inflamat, câteodată se retrage, în funcție de zile”, a mai povestit Adda în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT