Life

Adda, replică neașteptată din partea fiului său, Alexandru: ”Ești bătrână”

Adda, lăsată fără cuvinte de băiatul său, Alexandru. Ce a putut să-i spună copilul care a împlinit 6 ani în luna octombrie.
08.12.2022 | 08:12
Adda replica neasteptata din partea fiului sau Alexandru Esti batrana
Adda, lăsată fără cuvinte de băiatul său, Alexandru. Ce a putut să-i spună copilul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express a primit o replică neașteptată din partea fiului său. Micuțul a analizat-o foarte bine pe mama sa și a scos la iveală un amănunt care a dat-o peste cap pe frumoasa blondină.

Adda, lăsată fără cuvinte de băiatul său, Alexandru. Ce a putut să-i spună copilul

Adda a distribuit o filmare în care apare cu unicul său copil, un băiețel pe nume Alexandru. Cântăreața are o relație foarte frumoasă cu fiul său, care a lăsat-o fără cuvinte după ce i-a spus că este o persoană bătrână.

ADVERTISEMENT

„Ești foarte bătrână!”, este replica primită de vedetă de la fiul său în vârstă de 6 ani, pe Instagram„Ce sunt?”, a punctat fosta concurentă de la Asia Express.

„Bătrână”, a completat Alexandru. „Eu sunt foarte bătrână?”, a subliniat încă o dată frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

„Da, ai ochii de bătrânețe. Ești ca Geanina”, a mai spus băiatul artistei. „Geanina fiind mama. Cum adică suntem bătrâne?”, a încheiat Adda.

„Și Nicu e, pentru că e chel”, a conchis Alexandru care nu-i dă pentru prima oară asemenea replici mamei sale.

ADVERTISEMENT

Adda, pregătiri pentru noua casă

Adda face pregătiri pentru noua casă, unde speră să se mute în perioada următoare. Vedeta și-a achiziționat o locuință spațioasă care va fi pusă la punct în curând, artista arătându-le fanilor în ce stadiu se află.

Frumoasa blondină este extrem de încântată de cum arată imobilul în care a pus tapet pe mai mulți pereți, în special în camera copilului său, Alexandru. Artista a optat pentru norișori pufoși și animale sălbatice.

ADVERTISEMENT

„Doamne, nu-mi vine să cred cât de bine arată tapetul din camera lui Alex. O să leșine, stați să-l vedeți pe cel de la noi din cameră”, a spus fosta concurentă de la Asia Express pe social media.

Și acesta nu este singurul vis pe care Adda și l-a îndeplinit de curând, ci și lansarea primei sale cărți. Cele trei Adda a ajuns pe rafturile din librării, dar și la târgurile de specialitate.

ADVERTISEMENT