Life

Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil: “O săptămână am decis”

02.03.2021 | 12:56
Adela Popescu a dezvaluit numele celui deal treilea copil O saptamana am decis
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a făcut o dezvăluire de zile mari, în direct, în emisiunea colegilor săi de la PRO TV. Prezentatoarea este de ceva timp pe tușă, deoarece se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Din acest motiv, cel mai probabil foarte multă lume a întrebat-o pe aceasta cum se va numi bebelușul ei cu Radu Vâlcan.

Frumoasa prezentatoare a decis că este momentul să dea cărțile pe față și să nu își mai țină fanii în suspans. De aceea, Adela Popescu a dorit să le spună tuturor ce alegere inedită a făcut în acest sens, fiind vizibil încântată.

ADVERTISEMENT

Foarte plină de energie, Adela Popescu pare să aibă mari planuri în ceea ce privește numele bebelușului ei. A povestit în direct că urmează să fie o alegere foarte grea, asta deoarece își dorește ca acesta să poarte un nume al cărui inițială să fie tot litera “A”. Este o preferință pe care vedeta a avut-o și în cazul celor doi băieței ai săi, care se numesc Alexandru și Andrei.

Adela Popescu, dezvăluiri în direct despre cum se va numi al treilea bebeluș

Adela Popescu a realizat un top 3 al numelor pentru bebelușul pe care se pregătește să îl aducă pe lume. Frumoasa blondină a intrat în direct cu colegii ei de la Vorbește Lumea și le-a spus foarte sincer că i-a luat o săptămână să decidă “finaliștii” la acest capitol.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, și Lora, alături de Cove, au venit cu anumite propuneri, cât se poate de inedite. Cele trei vedete s-au distrat pe cinste, iar momentul a fost clar pe placul celor din public, care au asistat cu sufletul la gură pentru a afla cum se va numi bebelușul cu numărul 3 al Adelei Popescu cu Radu Vâlcan.

“Mă găsise bine inițial, dimineața. Și a intrat Lora și mi-a zis ce e cu tine, scumpa mea, cum arăți așa, n-ai și tu o pudră, ești persoană publică. Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil. Cum se va numi bebelușul lui Radu Vâlcan
Adela Popescu a spus cum se va numi al treilea bebeluș al său cu Radu Vâlcan

Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove.

Sper, Lora, dacă faci o fetiță să nu apelezi la el, la ce sugestii face. Acum două zile a venit Radu cu sugestia de Tudor. Încă aștept să mi se arate numele într-un vis, știți cum e, sunt femeile alea de le spun soților că li s-a arătat un înger în vis, că așa trebuie. Când îl voi vedea voi ști cum să îl cheme. Ne mai gândim”, a povestit Adela Popescu, în direct.

ADVERTISEMENT

“Un Aristotel, un Alex nu vă mai place. (…) Să ne ancorăm în prezent, un Covidel, un Pandemic. Dacă era fată îi puteți spune Pandemia”, i-au sugerat și prezentatorii, în spirit de glumă.

ADVERTISEMENT