Life

Adela Popescu a sărit în apărarea fiicei lui Cătălin Măruță: “Nu e posibil așa ceva”

Adela Popescu a sărit în apărarea fiice lui Cătălin Măruță. Vedeta e revoltată de reacțiile dure pe care multe persoane le-au avut.
12.01.2024 | 07:21
Adela Popescu a sarit in apararea fiicei lui Catalin Maruta Nu e posibil asa ceva
Adela Popescu a sărit în apărarea fiicei lui Cătălin Măruță. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a sărit și ea în apărarea fiicei lui Cătălin Măruță. Vedeta a fost dezamăgită și totodată revoltată de valul de comentarii negative la adresa Evei. Care este părerea acesteia?

Adela Popescu a sărit în apărarea fiicei lui Cătălin Măruță

Filmul ”Tati part-time” a generat un val de controverse. Deși acesta a rupt topurile în România, iar o mulțime de persoane au fost în cinematografe să îl vadă, iată că părerile sunt împărțite.

ADVERTISEMENT

Filmul a fost pe placul multor persoane, însă a atras și critici dure, în special pentru fiica lui Cătălin Măruță, Eva. Adela Popescu a reacționat și ea după valul de comentarii negative la adresa acesteia.

Vedeta spune că Eva Măruță a avut șansa să își îndeplinească visul la doar 8 ani. Mai mult de atât, ea a confirmat și faptul că se bucură la rândul ei de numeroase avantaje având în vedere faptul că este cunoscută.

ADVERTISEMENT

Referitor la atitudinea oamenilor după filmul ”Tati part-time”, vedeta de la Pro Tv spune că este revoltată și că o să facă și o postare în acest sens, având în vedere că atât ea cât și prietenele sale au copii.

„Da, și primesc și în general. Sunt o persoană norocoasă. Oamenii sunt foarte, foarte drăguți cu mine, cu noi, în general, și profit de acest context. Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva”, a fost răspunsul vedetei, întrebată fiind dacă a primit lucruri gratis de la vânzători.

ADVERTISEMENT

”Este ceva extrem de complicat”

Adela Popescu a ținut să sublinieze faptul că și ea a jucat în filme pe când era copil. În opinia ei, este destul de solicitant, iar presiunea regizorului este destul de mare. Totodată, există și niște texte care trebuie învățate.

Adela Popescu a mai adăugat că un copil e nevoit să respecte tot felul de indicații și să fie atent și la replicile pe care le dă. Astfel, deși la prima vedere nu pare, în realitate e foarte complicat.

ADVERTISEMENT

„E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat”, a completat Adela Popescu.

Vedeta a mai adăugat că a trecut și ea printr-o poveste similară. Producția respectivă în care a jucat nu a avut succes, iar totul a fost legat de ea. Pe de altă parte, la acea vreme nu existau rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT