Life

Adela Popescu, dezvăluiri incredibile despre Radu Vâlcan: „Este foarte dificil. Un om antisocial”! Secretul căsniciei lor

08.07.2020 | 18:32
Adela Popescu, dezvăluiri incredibile despre Radu Vâlcan: „Este foarte dificil. Un om antisocial”! Secretul căsniciei lor
Imagine de senzație cu Adela Popescu. Cum arată vedeta în poza neretușată: "Cu burta mândră, dezordine...". Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sunt căsătoriți încă din 2015, au doi copii și promit să rămână împreună până când viața îi va despărți. Iubirea și înțelegerea sunt secretele care fac din căsnicia lor una cu adevărat de invidiat. Asta deși între Adela Popescu și Radu Vâlcan, căci despre ei este vorba, au existat suficiente momente tensionate de-a lungul timpului.

Nu se sfiesc, însă, să vorbească deschis despre ele, spre deliciul tuturor celor care îi admiră și își doresc să le descopere întreaga poveste de dragoste. Ei bine, într-un interviu acordat recent, îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit că soțului nu i-a fost deloc ușor să o cucerească.

ADVERTISEMENT

Vă vine sau nu să credeți, chiar dacă acum este îndrăgostită până peste cap și îl consideră sufletul ei pereche, în momentul în care l-a cunoscut nu i-a lăsat o impresie tocmai bună. Ba chiar l-a considerat „foarte dificil și antisocial”.

Adela Popescu se destăinuie. Cum s-a îndrăgostit de Radu Vâlcan

Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte.

ADVERTISEMENT

La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută.

Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a dezvăluit Adela Popescu.

Gelozie mare. Ce i-a făcut Radu Vâlcan pe când se afla în Thailanda

Deși nu se consideră o persoană geloasă, vedeta Pro TV a recunoscut că la un moment a avut o astfel de reacție față de o femeie care era în preajma soțului. Se întâmpla în urmă cu ceva timp, când Radu Vâlcan era în Thailanda, unde se filma reality show-ul Insula Iubirii și s-a gândit să își pună partenera pe jar.

ADVERTISEMENT

A existat un singur moment în care el mi-a trimis o fotografie din Thailanda, și mi-a scris „uite ce doamnă frumoasă mă masează pe mine”. Doamna era amuzantă, drăguță, în vârstă, o thailandeză… Numai că eu am văzut în poza respectivă un cârlionț.

Doamna respectivă era la picioarele lui, masându-l la tălpi și, foarte aproape de el, cumva lipit de el, mi se părea mie, am văzut un cârlionț de femeie. Și eu i-am răspuns „doamna ca doamna, dar al cui e cârlionțul?”

El și-a dat seama că făcând un zoom, ca să se vadă femeia, prinsese în poză și pe altcineva care era mai departe. Mi-a trimis și poza întreagă, originală, ca să văd. Și așa am văzut, da, că acea femeie cu cârlionț era departe de el. Deci eu nu sunt geloasă, fiindcă nu-mi dă motive, dar cu acea ocazie am văzut că am, totuși, potențial”, a povestit Adela Popescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri