News

Adelin s-a stins din viață la doar 28 de ani. A intrat în plin într-un TIR, pe o autostradă din Ungaria. Un băiețel a rămas fără tată: “Va avea grijă de îngerașul lui de sus”

Adelin, un șofer român de doar 28 de ani, a pierit într-un cumplit accident pe o autostradă din Ungaria. Era tatăl unui băiețel de câțiva anișori
04.05.2023 | 08:14
Adelin sa stins din viata la doar 28 de ani A intrat in plin intrun TIR pe o autostrada din Ungaria Un baietel a ramas fara tata Va avea grija de ingerasul lui de sus
Bărbatul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască accidentului Sursa foto; Observator News, Tények.hu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelin, un tânăr de doar 28 de ani din Pitești, a pierit sub un morman de fiare contorsionate după ce platforma pe care transporta autoturisme a intrat violent în remorca TIR-ului din față. Ambele vehicule se aflau în mers pe autostrada M1 din Ungaria, pe sensul spre Austria.

Adelin s-a stins din viață la doar 28 de ani

La kilometrul 155 al autostrăzii, o platformă ce transporta autoturisme, care se deplasa spre Hegyeshalom, a intrat în coliziune cu camionul cu semiremorcă ce circula în fața sa, la primele ore ale dimineții de marți, relatează publicația maghiară Tények.hu.

ADVERTISEMENT

Ambele camioane se îndreptau spre Hegyeshalom în momentul în care s-au ciocnit. Remorca a intrat în camion fără să frâneze. Cabina șoferului a fost complet distrusă, iar bărbatul aflat la volan a fost strivit de camion, neavând nicio șansă de a supraviețui accidentului.

Mașinile de pe remorcă au fost, de asemenea, distruse. Autostrada a fost închisă pe sensul spre Austria pe durata anchetei. Polițiștii maghiari continuă cercetările, pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

ADVERTISEMENT

Adelin era tatăl unui băiețel

Familia, prietenii și cunoscuții tânărului șofer decedat atât de tragic au inundat rețelele de socializare cu zeci de mesaje de condoleanțe pentru cel în urma căruia a rămas un băiețel de doar câțiva anișori.

“Drum lin spre cer sufletul meu! Dumnezeu să fie cu tine, să aibă grijă de tine și să te țină în dreapta lui! Ai fost un suflet bun și minunat! Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu sufletul meu bun, frățiorul meu! Ai lăsat un gol imens in inima și în sufletul nostru!!!”, este mesajul transmis de sora tânărului, relatează Observator News.

ADVERTISEMENT

“Condoleanțe. Am rămas șocată să aud, nici acum nu îmi vine să cred. Drum lin suflet minunat… Multă putere să treceți peste. Dumnezeu sa îl odihnească în pace” / “Sa va dea Dumnezeu putere ție și părinților tăi să puteți suporta această nenorocire! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

“Nu îmi vine sa cred! Condoleanțe! Dumnezeu să îl aibă în paza lui, să îi odihnească trupul și sufletul în pace și liniște! Iar ție și familiei tale Dumnezeu să vă dea putere să puteți trece mai ușor peste aceasta pierdere imensă care a lăsat numai durere în urma!”

ADVERTISEMENT

“Doamne, Dumnezeule…. Ce tragedie…. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să ierte!…. Putere vă doresc la toată familia!” / “Dumnezeu să-l odihnească în pace! Multă putere ție și părinților tai! A fost un om cu sufletul bun, va avea grija de voi și de îngerașul lui de sus! Drum lin către cer Adi!”, sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT