Life

Adelina Pestrițu a suferit de anxietate: ”Am avut și eu căderile mele, m-am închis în cameră”

Adelina Pestrițu a trecut prin clipe de stres și îngrijorare. Fosta soție a lui Liviu Vârciu a spus cum a ajuns în această situație.
09.09.2022 | 19:50
Adelina Pestritu a suferit de anxietate Am avut si eu caderile mele mam inchis in camera
Adelina Pestrițu, clipe de stres și îngrijorare. Cum a ajuns în această situație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă, care este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din mediul online, a suferit de anxietate. Vedeta a recunoscut că a avut mai multe perioade în care a căzut în depresie și s-a închis în casă.

Adelina Pestrițu, clipe de stres și îngrijorare. Cum a ajuns în această situație

Adelina Pestrițu a trecut prin clipe de stres și îngrijorare. Fosta soție a lui Liviu Vârciu a spus cum a ajuns în această situație, care are foarte mare legătură cu munca pe care o depune pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Anxietatea este una dintre problemele cu care s-a confruntat frumoasa brunetă în drumul spre a atinge succesul. Munca de influencer nu este una ușoară și necesită foarte mult timp în care vedetă stă departe de familia sa.

„Succesul nu vine fără dezavantaje la pachet. Indiferent despre ce domeniu discutăm. Trage după sine o serie de aspecte care mai de care mai controversate. Atunci când vrei să le faci bine pe toate riști să devii frustrat.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a reușit până acum să fie perfect pe toate planurile. Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând. 

Mă gândeam unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte, fără să lipsească anxietăți, dezamăgiri, chiar și neajunsuri, și aici nu mă refer la cele materiale. 

ADVERTISEMENT

Să fii influencer nu este un job cu implicare part-time sau just for fun. Dacă vrei să ai realizări, trebuie să muncești. Mult. Non-stop! Și nu glumesc”, a spus Adelina Pestrițu pentru publicația viva.ro.

Adelina Pestrițu, mereu cu planuri noi

Adelina Pestrițu a mai subliniat că mereu are planuri noi și constant se gândește ce are de făcut, chiar și atunci când o adoarme pe fiica sa și a lui Virgil Șteblea, Zenaida. Frumoasa brunetă simte că în felul acesta ”fură” din timpul prețios destinat familiei sale.

ADVERTISEMENT

„Nu e un moft, ci o necesitate, o dorință, o nevoie, o literă de lege pentru sănătatea inimii mele”, a mai adăugat fotomodelul în vârstă de 35 de ani, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT