Life

Adelina Pestrițu, anunț neașteptat după patru ani de căsnicie cu Virgil: „Relația noastră s-a transformat”

La patru ani de când și-a unit destinele cu Virgil, Adelina Pestrițu a făcut dezvăluiri neașteptate. Ce spune despre căsnicie?
29.06.2023 | 07:57
Adelina Pestritu anunt neasteptat dupa patru ani de casnicie cu Virgil Relatia noastra sa transformat
Ce a dezvăluit Adelina Pestrițu despre căsnicia cu Virgil Șteblea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a vorbit despre relația cu Virgil Șteblea. Au împreună o fetiță, pe Zenny, în vârstă de cinci ani, iar de patru și-au jurat iubire veșnică în fața altarului. Totuși, cum stau acum lucrurile între ei.

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre căsnicia sa

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton. După un mariaj de patru ani și o fetiță de cinci, Zenaida Maria, mulți se întreabă dacă flacără iubirii mai stă sau nu aprinsă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a acordat recent un interviu despre acest subiect și a explicat că în familia lor nu au existat până acum momente critice, în care să simtă că relația s-a răcit. Certurile sunt pe subiecte minore, de tipul „ordinea obiectelor în dresing”, dar motive adevărate de discuție nu prea există.

Totuși, Adelina Pestrițu recunoaște că în momentul în care au devenit părinți, prioritățile lor s-au schimbat. Iar dragostea a suferit și ea transformări. „A existat o reconfigurare a priorităților în momentul în care a venit copilul în viața noastră și totul s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Automat am renunțat la programul nostru liber și ne-am concentrat mai mult pe viața de familie. Relația noastră a trecut la un alt nivel, s-a consolidat și îndrăgosteala de la început s-a transformat în iubire responsabilă.

E cu adevărat un salt de la rutina de cuplu la început de relație la una plină de responsabilități. Dar depinde cum alegi să privești lucrurile. Noi am îmbrățișat toate aceste schimbări cu bucurie și ni le-am asumat cu maturitate”, a declarat Adelina Pestrițu pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Cât de repede a acceptat Virgil stilul de viață al Adelinei Pestrițu

Ce ar fi putut să le pună piedici în relație ar fi fost stilul de viață al vedetei. Având în vedere că este mereu în lumina reflectoarelor, iar paparazzi sunt pe urmele sale la orice pas, Virgil s-ar fi putut simți incomod.

Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece Adelina Pestrițu l-a pregătit încă de la început și i-a prezentat felul în care decurg lucrurile. De altfel, susține că soțul său nu i-a interzis niciodată să posteze mai puțin despre familie, chiar dacă în ultimii ani au decis să nu o mai expună pe Zenny.

ADVERTISEMENT

„A trecut prin toate! Știa oarecum la ce să se aștepte, pentru că am discutat mult și nimic din ce a venit după nu l-a surprins. Când ești expus, nu se întâmplă numai lucruri bune. Uneori ai parte de nedreptăți și răutăți din partea celor care nu te cunosc, etichete menite să te supere. Iar acestea se răsfrâng și asupra familiei tale, din păcate.

El e mai puternic decât mine. Și de cele mai multe ori el mă încurajează să merg mai departe. Dacă au fost decizii importante de luat, le-am luat după ce am analizat împreună în detaliu situația”, a explicat Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT