Life

Adevărata bombă din scandalul dintre Antena 1 și jurații de la Chefi la cuțite! Ce nu se leagă în proces

FANATIK a obținut informații în exclusivitate despre procesul intentat de Antena 1 ”dezertorilor” de la Chefi la cuțite.
12.01.2024 | 15:09
Adevarata bomba din scandalul dintre Antena 1 si juratii de la Chefi la cutite Ce nu se leaga in proces
Detalii despre scandalul dintre Antena 1 și Chefi la cuțite. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă informații în exclusivitate despre procesul dintre Antena 1 și cei trei bucătari de la Chefi la cuțite, vedetele care nu mai fac parte din echipa show-ului care a spulberat audiența!

Detalii surprinzătoare din procesul dintre Antena 1 și jurații de la Chefi la cuțite. Ce nu se leagă

Telenovela plecării celor trei maeștri bucătari, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu continuă. FANATIK a descoperit un detaliu de care cei trei bucătari s-ar putea folosi în lupta pentru adevăr în fața judecătorilor. Unul care pare să fi scăpat din vedere postului de televiziune.

ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia unor pasaje importante din chemarea în judecată a celor trei foști jurați de la Chefi la cuțite. Ce le reclamă producătorii de la Antena 1 chefilor, de fapt? Vă prezentăm câteva detalii interesante din înștiințarea pe care Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au primit-o.

S-au făcut multe speculații despre plecarea celor trei jurați de la Chefi la cuțite. Inițial s-a zis că s-a rupt lanțul de iubire din cauza unor pretenții financiare exagerate ale vedetelor. Acest lucru a fost contestat chiar de bucătari, încă de la început.

ADVERTISEMENT

Cei trei bucătari, dați în judecată pe 8 decembrie 2023

Pe urmă, s-a spus că bucătarii nu au fost deloc mulțumiți de ritmul de lucru, de orele istovitoare. Au dat ca argument epuizarea fizică pentru absența de la filmările celui de-al 13-lea sezon.

În cererea de chemare în judecată a celor trei staruri de la Chefi la cuțite, se pare că Antena Group susține că pârâții nu ar fi ridicat obiecțiuni cu referire la perioadele de comunicare comunicate pentru sezonul 13.

ADVERTISEMENT

În probatoriul pe care, conform informațiilor obținute de FANATIK, Antena Group le-ar prezinta ca apărare, rezultă că foștii jurați de la Chefi la cuțite au căzut la un acord cu echipa de producție. Până și după renegocierea perioadei de filmare, le-au dat țeapă producătorilor, nemaiprezentându-se.

Antena 1 spune că a bătut palma cu chefii pe 27 septembrie și ar putea dovedi asta în fața judecătorilor, doar că această informație nu a fost cuprinsă și în comunicatul emis în octombrie

Aparent, șefii de la Antenă și bucătarii de la Chefi la cuțite ar fi avut o întrunire pe 27 septembrie 2023 în care cei trei specialiști în arta culinară ar fi convenit că vor participa la realizarea acestui sezon. Antena Group ar fi agreat modificarea programului de filmări, în conformitate cu cerințele chefilor.

ADVERTISEMENT

În documentul consultat de FANATIK, noul program de filmări ar fi fost mutat în perioada 16 octombrie – 18 decembrie. Asta în condițiile în care înregistrările pentru emisiune trebuiau să fie demarate la începutul lunii octombrie, și nu la jumătatea ei.

De asemenea, se pare că Antena 1 a convenit o reducere a numărului de ore de filmare de la 47 la 36, tot pentru a le face pe plac juraților de la Chefi la cuțite. Ei bine, dacă analizăm comunicatul de presă pe care Antena 1 l-a transmis, atenție, pe 12 octombrie, deci după așa zisele negocieri cu jurații, lucrurile se cam bat cap în cap.

Au căzut la un acord sau nu jurații de la Chefi la cuțite cu Antena 1? Dilema scandalului

Comunicatul pe care Antena 1 l-a dat publicității e nițel diferit de solicitările oficiale cu care s-a adresat pe 8 decembrie 2023 în instanță. Mai exact, iată ce a remarcat FANATIK:

  • Antena 1 a specificat în comunicatul de presă din octombrie că la începutul lunii septembrie, cu aproape 30 de zile înainte de începerea filmărilor, cei trei jurați au transmis că nu vor mai filma din motivele deja știute: oboseala le-a pus capac;
  • În același comunicat, tot Antena 1 specifică faptul că le-ar fi făcut oferta de schimbare a programului de lucru undeva în octombrie. Aceștia ar fi refuzat noul orar.

Acestea sunt datele pe care Antena 1 și le-a asumat în mod oficial. Problema e că nu au nicio legătură cu ce scrie în adresarea în instanță. Întrebarea care rezultă, în mod evident, este: au ajuns la un acord real cei trei jurați sau nu, până la urmă, cu Antena 1?

Spunem asta pentru că, dacă, așa cum arată pasajele obținute de FANATIK cum că bucătarii au convenit pe 27 septembrie să respecte noul program de filmări, e greu de înțeles de ce Antena 1 nu a specificat asta și în comunicatul dat pe 12 octombrie. O poziție publicată la mai bine de două săptămâni de la negocierile aparent încheiate cu succes!

Așadar, de ce nu a mai prezentat Antena 1 în respectiva informare publică faptul că cei trei jurați ar fi fost de acord cu noul program? Mai mult de atât, repetăm, Antena 1 vorbește despre o ofertă făcută în octombrie. Nicidecum pe 27 septembrie.

Declarația lui Scărlătescu prin care neagă că Antena 1 ar fi fost de acord cu pretențiile vedetelor contrazice plângerea făcută de postul tv

Există și o declarație care pare a arăta că lucrurile nu stau chiar așa, cu tot calendarul oficial legat de telenovela de la Chefi la cuțite pe care Antena 1 l-a pus la cunoștința publicului. Vorbim despre o afirmație pe care a făcut-o Cătălin Scărlătescu, pentru CANCAN.RO, în care spune fix pe dos.

A precizat că solicitările sale și ale colegilor nu au fost ascultate și respectate de producători. Rămâne de văzut și cum vor dovedi faptul că cei trei nu au ajuns la un acord pe care să îl fi încălcat ulterior, așa cum susține Antena 1. Declarația de mai jos a fost făcută pentru sursa citată la începutul lunii decembrie. Mai exact, înainte ca Scărlătescu și ceilalți bucătari să fie chemați în judecată.

„Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea. Niciodată. Orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană!

Îmi pare atât de rău. Dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei. Bă, vrem și noi ceva!

Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică. Eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea. Noi, nu! N-am ce să fac”, spunea Cătălin Scărlătescu. 

ADVERTISEMENT