Life

Concurenții de la Te Cunosc de Undeva, sezonul 20. Pe cine ar fi ales Antena 1 și cine va prezenta emisiunea

Te Cunosc de Undeva revine pe micile ecrane. Cine sunt marii absenți ai sezonului dedicat celor mai buni concurenți din istoria emisiunii
10.01.2024 | 12:59
Concurentii de la Te Cunosc de Undeva sezonul 20 Pe cine ar fi ales Antena 1 si cine va prezenta emisiunea
Te Cunosc de Undeva pregătește un sezon cu cei mai buni concurenți din toate timpurile. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Te Cunosc de Undeva este una dintre cele mai longevive emisiuni de la Antena 1. Formatul s-a bucurat de un succes răsunător de-a lungul anilor, așa că în 2024, pe fani îi așteaptă un nou sezon. De data asta, emisiunea va avea concurenți și echipe alese pe sprânceană.

Cine sunt concurenții celui mai bun sezon de Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva este una dintre emisiunile de la Antena 1 care s-au bucurat de un real succes în rândul fanilor. Audiențele au vorbit mereu de la sine, așa că producătorii s-au simțit ”datori” să revină în fața fanilor cu un nou sezon. De data asta, cel mai bun dintre toate.

ADVERTISEMENT

Pe modelul abordat de PRO TV pentru Survivor, se pare că și Antena 1 va dedica un sezon celor mai buni concurenți din istoria Te Cunosc de Undeva. Va fi un sezon unde echipele care au impresionat juriul și publicul vor urca, din nou, pe scena transformărilor.

Potrivit cancan.ro, acest sezon se va intitula Te Cunosc de Undeva BEST OFF. Cei care vor accepta provocările ruletei sunt nimeni alții decât cei mai buni concurenți. Însă, pe listă sunt și marii absenți ai acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Sezonul cu numărul 20, dedicat celor mai bune transformări nu avea cum să nu îi aducă în fața tuturor pe Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi au câștigat două sezoane la rând. Tocmai de aceea, vor fi adversari de temut pentru restul concurenților.

Lui Emi și lui Cuza le vor sufla în ceafă nimeni alții decât colegii lor, Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Aceste echipe s-au mai duelat și în una dintre finale, dar premiul a ajuns la băieții de la Noaptea Târziu.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai bune echipe din istoria emisiunii de la Antena 1, scoasă din cărți

Tot pe scena transformărilor vor mai urca și Paula Chirilă împreună cu Romică Țociu, dar și JO și Liviu Teodorescu. Pentru că au deja experiența transformărilor, procesul de a intra în pielea celor mai celebri artiști din lume nu va fi prea greu pentru ei.

Lista concurenților din sezonul 20 al emisiunii Te Cunosc de Undeva se continuă cu Eliza Natanticu și Zarug. Zarug vine pentru acest sezon din backstage, acolo unde a surprins sezonul trecut cele mai picante și mai interesante imagini.

ADVERTISEMENT

Celor menționați până acum li se vor mai alătura Dima Trofim și Alexia Talavutis, dar și Bella Santiago și Barbara de la Mandinga. Formula se va întregi cu ajutorul lui Shift și al lui Connect-R.

Singurii care se pare că nu au meritat un loc în liga celor mai buni concurenți au fost Emilian și Wrs. Deși cei doi au plecat de două ori cu trofeul acasă, ei vor fi marii absenți din sezonul 20 de Te cunosc de undeva.

În continuare, la cârma emisiunii se vor afla Alina Pușcaș și Pepe. Cei doi au început să facă o echipă după ce Cosmin Seleși a ales să plece de la Antena 1. Pepe nu a fost deloc străin de acest format, mai ales că, în trecut, a făcut parte din echipa concurenților.

Momentan, nu a fost comunicată o dată oficială de începe a sezonului cu numărul 20 de Te Cunosc de Undeva. Totuși, este foarte probabil ca acest format să fie surpriza celor de la Antena 1 pentru primăvara aceasta.

ADVERTISEMENT