Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adevărul despre clauza de reziliere a lui Rareș Pop. Cât trebuie să plătească Gigi Becali, Mihai Rotaru sau Dan Șucu

Rareș Pop este noua perlă a Aradului. În vârstă de 18 ani, Pop a atras atenția granzilor din SuperLiga. UTA știe ce are în curte și i-a pus o clauză record: 2 milioane de euro.
21.12.2023 | 21:17
Adevarul despre clauza de reziliere a lui Rares Pop Cat trebuie sa plateasca Gigi Becali Mihai Rotaru sau Dan Sucu
Cat COSTA Rares Pop si care este SUMA REALA platita de Gigi Becali pentru Miculescu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

O discuție intensă s-a desfășurat în jurul tânărului și talentatului fotbalist Rareș Pop, a cărui clauză de reziliere a contractului a calmat spiritele printre granzii din SuperLiga. UTA este dispusă să renunțe la Rareș Pop pentru aproximativ 2 milioane de euro, o sumă impresionantă care depășește de două ori valoarea clauzei lui Horațiu Moldovan.

Rareș Pop, perla din Arad

“Rareș Pop are o clauză de rezilie în contract și noi ne ținem de ea. E mult mai mult decât a lui Horațiu Moldovan. E în jur de 2 milioane de euro. Cine achită 2 milioane pe Rareș Pop și se înțelege cu jucătorul, se face transferul fără acordul nostru.

ADVERTISEMENT

Dar trebuie și jucătorul să își dea acordul. Gigi Becali a plătit 1.700.000 plus TVA pentru Miculescu. Suma 1.700.000 a intrat în contul clubului din care am plătit comisioanele aferente din acest transfer”, a declarat Alexandru Meszar.

Rareș Pop a stârnit interesul a trei dintre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc, și anume Gigi Becali, Dan Șucu și Mihai Rotaru. Cei trei sunt cunoscuți pentru strategiile lor bine calculate în domeniul transferurilor. Dorința lor comună de a aduce la echipa lor pe Rareș Pop evidențiază potențialul acestui jucător.

ADVERTISEMENT

FCSB, Rapid și Universitatea Craiova sunt pe urmele lui Pop

“Niciunul din Gigi Becali, Dan Șucu sau Mihai Rotaru nu vor plăti 2 milioane pe un jucător. A dat Gigi Becali pe Miculescu, tocmai pentru că a dat, nu o să mai dea 2 milioane.

Nu a reușit nici cu Compagno, nu a reușit nici cu Miculescu. Aici vorbim de Gigi, ceilalți nu au dat prețul acesta. A dat Rapid 800.000 pe Borza, în rest nu există asemenea transferuri în România”, a spus Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Rareș Pop, talentatul mijlocaș în vârstă de 18 ani, reprezintă o prezență notabilă în echipa UTA Arad în sezonul 2023/2024 al Ligii I. Născut la Arad, România, pe 14 iunie 2005, Pop a atras atenția cluburilor de top din SuperLiga.

Cu un înălțime de 177 de centimetri și o greutate de 60 de kilograme, jucătorul se evidențiază prin agilitatea și mobilitatea sa în teren, oferind un suport esențial în ambele faze ale jocului. Rareș Pop a acumulat un total de 927 de minute în teren, distribuite în 21 de apariții, dintre care 12 ca titular. Pop a reușit 3 goluri în actualul sezon și le-a luat fața colegilor săi mai experimentați.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rares Pop este perla celor de la UTA

ADVERTISEMENT