Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce FCSB a terminat anul la 10 puncte diferență de locul 2: „Puteau să mai fie 4-5 în plus!”

FCSB a terminat în forță sezonul și se află pe primul loc cu 44 de puncte. Avantajul de 10 puncte față de contracandidate îi dă liniște lui Gigi Becali.
21.12.2023 | 13:50
Prima reactie a lui Gigi Becali dupa ce FCSB a terminat anul la 10 puncte diferenta de locul 2 Puteau sa mai fie 45 in plus
Gigi Becali, MIRAT de DIFERENTA DE 11 PUNCTE fata de CFR si Craiova. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB se află în acest moment la 10 puncte de Universitatea Craiova și la 11 față de Rapid. Parcursul excelent al formației pregătite de Charalambous îi dă liniște lui Gigi Becali. Patronul echipei privește detașat partidele din Superliga din fața televizorului.

Gigi Becali, un patron liniștit

“Mă așteptam pentru că echipa are  valoare. Nu mă așteptam față de CFR și Craiova, nu mă așteptam sincer, credeam că va fi o luptă mai aprigă. Dacă luăm și golurile anulate și greșelile de arbitraj mai sunt vreo 4-5 puncte.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam la așa o mare diferență. Îmi doream la final să am 10 puncte și înjumătățite să fie 5 puncte. Dar așa după 21 de etape nu mă așteptam. Ca să înțelegeți cum este.

Atunci când ai 4-5 puncte, stai în față la TV când ești patron și te uiți fără emoții, te uiți la meci. Dacă pierzi ai de unde plăti, cum ar veni, ai buzunarul plin. Deci n-am nici o emoție, eu”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În ultimele partide, FCSB a arătat o creștere de formă de la înfrângerea cu Oțelul. Echipa lui Gigi Becali a suferit o înfrângere surprinzătoare în fața echipei Oțelul, pierzând cu scorul de 0-2. Cu un adversar bine organizat și determinat, FCSB nu a reușit să-și impună jocul.

FCSB a terminat anul cu 2 victorii

Au urmat apoi dificultăți și în meciul următor împotriva celor de la FCU Craiova, pierzând cu același scor de 0-2. Echipa adversă și-a dovedit superioritatea, punând la încercare apărarea FCSB și aducându-și contribuția la rezultatul final.

ADVERTISEMENT

Într-un meci tensionat împotriva echipei CFR Cluj, FCSB a obținut un rezultat de egalitate 1-1. Partida a fost caracterizată de luptă și determinare din partea ambelor echipe, iar punctul obținut a adus o ușoară alinare în contextul seriei dificile.

Finalul sezonului i-a aparținut formației lui Gigi Becali. FCSB s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Hermannstadt și cu 3-1 în fața celor de la Poli Iași. Ultimele două victorii ale echipei au venit bine în contextul în care rivalele nu au reușit să își câștige meciurile.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali e surprins de diferenta de puncte

ADVERTISEMENT