Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adevărul despre plecarea lui Marko Dugandzic de la CFR Cluj: „Avea un salariu mult prea mare!”. Video exclusiv

Marko Dugandzic (29 de ani) a fost transferat de CFR Cluj la Rapid. De ce nu a rămas atacantul croat în Gruia. Dezvăluirile lui Cristi Balaj
03.05.2023 | 08:00
Adevarul despre plecarea lui Marko Dugandzic de la CFR Cluj Avea un salariu mult prea mare Video exclusiv
Adevărul despre plecarea lui Marko Dugandzic de la CFR Cluj „Avea un salariu mult prea mare!”. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic nu a fost oprit în lot de CFR Cluj, iar această greșeală i-ar putea costa titlul în SuperLiga în acest sezon, în timp ce Rapid a dat lovitura prin transferul său. Cristi Balaj a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI motivele pentru care CFR Cluj a renunțat la croat.

De ce nu a rămas Marko Dugandzic la CFR Cluj: „Era un jucător cu salariu mare”

Marko Dugandzic a înscris 19 goluri în acest sezon la Rapid, însă Cristi Balaj nu îl regretă pe atacantul croat: „Noi pe Dugandzic l-am vândut. Era un jucător cu salariu mare la CFR și nu mai puteam să ne permităm să avem jucători în afara listei. Era mult peste medie”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a continuat să puncteze faptul că Dugandzic juca extrem de rar la CFR Cluj: „Am primit o ofertă pentru el, fiind un jucător care a jucat 18 minute în 24 de partide, un singur gol și un assist, având ofertă, era normal să îl cedăm.

A apărut și acea problemă în mass-media legat de o situație în care eu i-am luat apărarea. E important și clubul, nu doar anumite preferințe ale antrenorilor. Asta este”, a mai spus președintele ardelenilor, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cristi Balaj îi ia apărarea lui Dan Petrescu: „A fost decizia conducerii în urma unei oferte bune”

Cristi Balaj a spus clar și răspicat că nu a fost decizia lui Petrescu să renunțe la Marko Dugandzic: „Haideți să-i acordăm circumstanțe și lui Dan Petrescu. El a răspuns la o întrebare a unui reporter care spunea că el l-a cedat pe Dugandzic. Nu, a fost decizia conducerii în urma unei oferte bune a celor de la Rapid. 

Avea un salariu mare și raportat la minutele puține în care a evoluat considerăm că era mult prea puțin și ăsta a fost motivul pentru care a fost cedat. 

ADVERTISEMENT

Mai ales că aveam și alte variante de atacanți. Ăsta este punctul nostru de vedere. Mie-mi place Janga foarte mult și Bîrligea probabil nu ar fi ajuns la nivelul la care este acum dacă nu ar fi jucat. Din acest punct de vedere cred că v-am răspuns”. 

Cristi Balaj nu și-a pierdut speranțele nici după înfrângerea cu Rapid: „E ușor să aruncăm vina! Trebuie să scoatem maxim”

Președintele lui CFR Cluj crede în continuare că ardelenii își pot apăra titlul de campioană: „Şi acesta este un moment greu, iar având în vedere că este final de campionat, este cel mai greu. Problema noastră principală este că luăm goluri mult prea uşor. Este un mare minus. Am avut şi absenţe.

ADVERTISEMENT

Motive există, depinde doar de noi să identificăm şi să mergem în continuare înainte. Nu vom renunţa la ideea de a reduce pierderile şi de a clădi o bază sănătoasă pentru viitor.

Am câştigat campionatul trecut, dar am suferit în ultimele etape. Avem această situaţie în care suntem acum şi, atâta timp cât există şanse matematice, trebuie să sperăm. Este o confuzie în gândurile mele. N-am cum să nu sper la titlu”. 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT