Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj nu-și pierde speranța după eșecul CFR-ului la Rapid: „E ușor să aruncăm vina! Trebuie să scoatem maxim”. Video exclusiv

Cristi Balaj a trimis săgeţi către Dan Petrescu după Rapid - CFR Cluj 3-1, dar nu și-a pierdut speranța că echipa campioană se mai poate implica în lupta la titlu.
02.05.2023 | 12:13
Cristi Balaj nusi pierde speranta dupa esecul CFRului la Rapid E usor sa aruncam vina Trebuie sa scoatem maxim Video exclusiv
Cristi Balaj, săgeți către Dan Petrescu A vorbit de conducere, e ușor să aruncăm vina!. Președintele din Gruia nu-și pierde speranța Trebuie să scoate maxim. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 3-1 meciul cu CFR Cluj şi are din nou speranţe că se poate califica în cupele europene. Giuleştenii au venit la patru puncte de podium, iar în ultimele două etape au câştigat împotriva campioanei şi vicecampioanei din sezonul trecut.

Cristi Balaj speră în continuare la titlu: “Problema noastră principală este că luăm goluri mult prea uşor”

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj a fost foarte supărat pe acest rezultat, dar şi pe declaraţiile lui Dan Petrescu, spunând la FANATIK SUPERLIGA că este uşor să arunci vina pe conducere în momentele grele:

ADVERTISEMENT

“Şi acesta este un moment greu, iar având în vedere că este final de campionat, este cel mai greu. Problema noastră principală este că luăm goluri mult prea uşor. Este un mare minus. Am avut şi absenţe.

Cei care au înlocuit jucătorii accidentaţi trebuiau să rezolve problema. Sunt şi puncte pozitive. Am văzut un CFR Cluj ofensiv, care şi-a creat ocazii. Dacă la 2-1 am fi marcat din situaţiile pe care le aveam, altfel ar fi stat treburile. 

ADVERTISEMENT

“Fetiţa mea este internată şi asta mi-a mai lipsit”

La un moment dat s-a jucat într-o singură parte. La fel şi în repriza a doua, dar era deja 3-1 şi asta este. Publicul a fost minunat, le mulţumim cum ne-au primit şi felicit şi galeria pentru modul în care s-au comportat.

Fetiţa mea este internată şi asta mi-a mai lipsit. Suntem lângă echipă şi la bine şi la greu. Motive există, depinde doar de noi să identificăm şi să mergem în continuare înainte. Nu vom renunţa la ideea de a reduce pierderile şi de a clădi o bază sănătoasă pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Am câştigat campionatul trecut, dar am suferit în ultimele etape. Avem această situaţie în care suntem acum şi, atâta timp cât există şanse matematice, trebuie să sperăm. Este o confuzie în gândurile mele.

“Dan Petrescu a vorbit de conducere, eu nu o să spun nimic. Este uşor să aruncăm vina în momentele grele”

După ce va reveni Burcă după suspendare, vom arăta mai bine în acea zonă. Am ajuns uşor la poarta adversă, am avut două bare, Horaţiu Moldovan a avut mai multe parade. N-am cum să nu sper la titlu. 

ADVERTISEMENT

Am demonstrat că suntem buni. Conform clasamentului avem şansa a treia. Ţîru l-a înlocuit pe Burcă, dar nu pot să dau în jucători. Am văzut că Dan Petrescu a vorbit de conducere, eu nu o să spun nimic. Spun faţă în faţă, nu prin intermediul presei.

Este uşor să aruncăm vina în momentele grele. Eu respect jucătorii care au plecat şi care au rămas. Şi cu staff-ul tehnic, cu atât mai mult”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial! 

ADVERTISEMENT