Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adevărul despre „ruptura” Budescu – Petrolul: „Nu i s-a garantat că va fi titular!”

Florin Pârvu, antrenorul Petrolului Ploiești, a vorbit despre adevărul rupturii dintre Constantin Budescu și „lupii galbeni”.
24.08.2023 | 08:00
Adevarul despre ruptura Budescu  Petrolul Nu i sa garantat ca va fi titular
Adevărul despre „ruptura” Budescu - Petrolul. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Petrolului Ploiești a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că mijlocașul s-a supărat în momentul în care nu i s-a mai garantat postul de titular, motiv pentru care a ales să plece de la club și să semneze cu Farul Constanța.

Adevărul despre „ruptura” Budescu – Petrolul

Florin Pârvu, antrenorul Petrolului Ploiești, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre „ruptura” dintre Constantin Budescu și club:

ADVERTISEMENT

„Eu vreau să vă spun că de când am venit la Petrolul am spus că la mine contează grupul, unitatea grupului, nu un singur jucător. Majoritatea a înțeles!

Nu am avut nicio problemă în vestiar și nu este nici acum. Chiar dacă au existat unele gesturi, să știți că Budi a plecat în condiții normal de la club, nicidecum cu scandal.

ADVERTISEMENT

El a dorit să plece pentru că avea o clauză în contract, care îi permitea să plece. N-am avut nicio problemă cu el, i-am spus că nu pot să-i garantez postul de titular”.

„I-am spus că nu-i garantez postul de titular!”

„I-am spus și că nu pot să-i garantez că va fi titular și că nu va fi schimbat. Asta nu pot să o fac cu nimeni! Și le-am transmis-o tuturor. Dacă au înțeles bine, dacă nu vedeți foarte bine ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Aveam autoritate în vestiar, aveam un grup foarte bun, avem jucătorii pe care i-am dorit, cum ar fi Sergiu Hanca, mă bucur că joacă bine la mijlocul terenului”, a continuat Florin Pârvu.

„Am un vestiar foarte bun, muncim, suntem serioși, suntem umili și am un grup bun. E normal la toate echipele ca antrenorul să aibă autoritate deplină, noi răspundem pentru rezultate, așa mi se pare normal.

ADVERTISEMENT

Fiecare e în felul lui, avem opinia noastră, lucrurile sunt în regulă la echipă, mai departe nu știu… îi las pe ceilalți să comenteze ce se întâmplă”, a mai spus Florin Pârvu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

ADEVARUL despre PLECAREA lui Budescu de la Petrolul Ploiesti

ADVERTISEMENT