Life

Adevărul despre Vulpița și Viorel de la Acces Direct. Mirela Vaida, mai sinceră ca oricând: ”Un subiect pe care l-am tratat foarte grav”

Mirela Vaida și-a deschis sufletul și a spus adevărul despre Vulpița și Viorel de la Acces Direct, două personaje destul de controversate.
02.03.2024 | 12:14
Adevarul despre Vulpita si Viorel de la Acces Direct Mirela Vaida mai sincera ca oricand Un subiect pe care lam tratat foarte grav
Adevărul despre Vulpița și Viorel de la Acces Direct. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a vorbit despre Vulpița și Viorel de la Acces Direct. Cele două personaje au generat mari controverse la un moment dat. Care este adevărul despre cei doi, dar și despre povestea lor?

Adevărul despre Vulpița și Viorel de la Acces Direct

Mirela Vaida prezintă emisiunea Acces Direct de ani buni. De-a lungul timpului, diferite personaje au ajuns în platoul de la Antena, unele dintre ele rămânând și acum în amintirea publicului.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel de la Acces Direct însă au apărut o bună perioadă în platoul emisiunii. Veronica Stegaru a scos inclusiv o piesă, care a adunat un număr consistent de vizualizări pe YouTube.

Chiar și așa, nu de puține ori, au existat critici la adresa celor doi. Care este însă adevărul și de ce au fost invitați Vulpița și Viorel la Acces Direct, de fapt? Mirela Vaida a fost cât se poate de sinceră.

ADVERTISEMENT

Invitată în emisiunea online „Gând la gând cu Teo”, Mirela Vaida a vorbit despre cei doi. Ea a fost întrebată de Teo Trandafir ce a simțit față de acest cuplu și care au fost, de fapt, sentimentele sale reale.

Ce a simțit Mirela Vaida față de cei doi

Deși Vulpița și Viorel de la Acces Direct au atras critici dure, vedeta spune că a simțit milă. Totodată, deși mulți se amuzau pe seama celor doi, adevărul e că cele două personaje existau și așa cum le vedeam, așa erau și în realitate.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Mirela Vaida consideră că în jur de 40% dintre mulți români nu au acces la educație și la un loc de muncă, aceștia fiind poate într-o situație similară cu a celor două personaje.

„Sentimentele mele reale au fost și le-am spus și atunci, pentru că a fost mult hate pe Vulpița (…) Eu am avut un sentiment de milă, și-ți spun de ce: pentru că noi râdem de niște personaje care ele nu sunt inventate, ele există.

ADVERTISEMENT

Și nu sunt doar Vulpița și Viorel, cred că sunt vreo 40% din mulți români care nu au acces la educație, la un loc de muncă, la o perspectivă – nu, și atunci ce te aștepți?”, a povestit Mirela Vaida.

Cum au ajuns Vulpița și Viorel la Acces Direct

Cum au ajuns Vulpița și Viorel la Acces Direct? Mirela Vaida spune că subiectul era o tentativă de viol, un subiect tratat foare grav. Ulterior însă, s-a aflat că nimic nu era real, ci că ar fi fost doar o minciună.

Mai exact, pentru că a lipsit de acasă într-o seară, Veronica Stegaru și-ar fi mințit soțul. De abia după câteva zile adevărul a ieșit la suprafață, iar ce a urmat apoi, deja știu și telespectatorii.

„Oamenii ăștia au venit ei către noi, cu un subiect pe care l-am tratat foarte grav – o tentativă de viol. Și dup-aia am descoperit, de fapt, că nu fusese tentativă de viol, că fusese minciună ei în fața bărbatului, ca să se scoată că a lipsit de acasă într-o seară.

După 3-4 zile aflăm că povestea era cusută cu ață albă și că nu era nimic adevărat din ce spunea domnișoara Vulpița, și că, de fapt, bărbatul ei fusese cel încornorat, mințit, și stai că în timpul ăla mai sună și soacra Vulpiței, care o face cu ou și cu oțet… Și de acolo, „Las Fierbinți” e mic copil”, a mai povestit Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT