Life

Adevărul neștiut despre Vlăduța Lupău. Ce făcea artista înainte de a deveni faimoasă

Adevărul neștiut despre Vlăduța Lupău. Iată cu ce se ocupa vedeta înainte de faimă.
07.08.2021 | 11:21
Adevarul nestiut despre Vladuta Lupau Ce facea artista inainte de a deveni faimoasa
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai faimoase cântărețe de la noi, dar aceasta a făcut niște mărturisiri despre începutul carierei. Aceasta a avut o copilărie normală, în care își ajuta bunicii cu muncile câmpului.

Adevărul neștiut despre Vlăduța Lupău. Cu ce se ocupa artista în copilărie

Vedeta a făcut dezvăluiri din copilăria sa și nu s-a ferit să recunoască faptul că viața sa nu era deloc una glamouroasă ca acum. Ea era pusă de bunici să îi ajute la diverse treburi prin gospodărie.

ADVERTISEMENT

Așadar, Vlăduța Lupău, înainte de a fi faimoasă și de a se urca pe scenă, s-a ocupat de culesul de cartofi și chiar mergea la sapă.

Totuși, ea mai trișa uneori și când bunica o trimitea să ia apă, făcea un popas la apă și se scălda.

ADVERTISEMENT

„Vara mergeam negreșit la adunat de fân, la adunat căpițe. Nu știe lumea asta, dar mergeam la fân, la sapă, la cules de cartofi. Toate muncile pe care le făceau bunicii mei, le făceam și eu.

Bunica mă trimitea să aduc apă. Când mă trimitea bunica, mă pierdeam vreo oră jumătate prin pădure. Mă duceam la vale, mă scăldam”, a povestit Vlăduța Lupău despre copilăria pe care a avut-o.

ADVERTISEMENT

Unde a început carierea Vlăduței Lupău

De asemenea, cântăreața Vlăduța Lupău a povestit și de locul în care a început carierea sa și unde ea cânta ore în șir. Totul se petrecea tot în casa bunicilor săi, de care o leagă și această amintire.

Prima scenă pe are a urcat faimoasa artistă este… un păr! Aceasta a început să cânte de la o vârstă fragedă, după ce se urca în copac și se simțea că are un adevărat concert, în fața animalelor din ograda bunicilor săi.

ADVERTISEMENT

„La casa bunicilor aveam prima scenă. Este un păr, cam de pe la 4-5 ani cochetam cu el. Are vreo 30 de ani, mă urcam pe el, mi se părea înalt.

Aici cântam, erau găini, porci, era o grădină mare.

Nu mă aplauda nimeni, dar mie mi se părea că vocea mea răsună și cântam în continuare. Sau, când mergeam la cules de prune, cântam. Îmi era rușine să cânt”, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT