Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie a comentat absența lui Mitriță de la echipa națională. Argumentele „Cobrei”. „L-aș cam fi luat”

Adi Ilie a vorbit despre absența lui Alex Mitriță de la echipa națională, iar „Cobra” a venit cu argumente pentru convocarea „Piticului atomic”.
19.03.2024 | 10:28
Adi Ilie a comentat absenta lui Mitrita de la echipa nationala Argumentele Cobrei Las cam fi luat
Adi Ilie a comentat absența lui Mitriță de la echipa națională. Argumentele „Cobrei”. „L-aș cam fi luat”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță nu este în lotul „tricolorilor” lui Edi Iordănescu pentru partidele amicale cu Irlanda de Nord și Columbia, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Adi Ilie a analizat absența mijlocașului de la Universitatea Craiova de la națională în direct.

Adi Ilie, despre absența lui Mitriță de la echipa națională. Argumentele „Cobrei”. „L-aș cam fi luat”

Alexandru Mitriță are un sezon excelent la Universitatea Craiova, însă cifrele din SuperLiga nu au fost îndeajuns pentru a fi convocat la națională. Adrian Ilie a analizat absența „Piticului atomic” din lotul lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie l-ar fi convocat pe Alexandru Mitriță sub „tricolor” pentru confruntările cu Irlanda de Nord și Columbia. Specialistul FANATIK este de părere că mijlocașul Universității Craiova merita să fie în lotul lui Edi Iordănescu, fiind unul dintre cei mai în formă jucători.

„Trebuie să gândesc ca un selecționer, trebuie să vezi pe cine ai acolo. Câți jucători sunt în partea stângă, cine ar trebui să joace, unde joacă băieții respectivi. Mitriță joacă foarte bine la echipa lui de club în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Este un jucător important, îmi place foarte mult de el în ultimul timp. Evoluțiile lui au început să crească, l-aș cam fi luat. Dacă mă pui să aleg vreo trei jucători din față l-aș lua pe Man, Mihăilă, Drăguș, Moruțan. Sunt deja mulți, dar poate i-aș face loc și lui.

Măcar pentru meciurile amicale, de încercat. Vorbim și de Man, Mihăilă care pot să scoată din joc câte doi, trei”, a spus Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Mitriță are concurență la națională: „Cinci jucători pe două posturi”

Alexandru Mitriță are o concurență serioasă la echipa națională a României, unde se află și Florinel Coman, Denis Drăguș și Valentin Mihăilă pe postul lui. Mihai Stoichiță a vorbit despre situația „Piticului atomic” și a dezvăluit motivul pentru care nu a fost selecționat.

„Îi avem pe Coman, Drăguș, Mihăilă, Man și Ianis Hagi, deci cinci pe două posturi. Îmi place cum joacă Mitriță, este un jucător foarte bun și tot respectul pentru el. Să îmi spuneți și mie ce faceți cu șase jucători pe două posturi.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme jucând doar acești băieți spun doar atât. Mihăilă are două goluri importante cu Elveția, au istoric în calificarea recentă. Sistemul, planul tactic și strategia o face Edi Iordănescu”, a spus directorul FRF la FANATIK SUPERLIGA.

“Mitrita MERITA un loc la nationala!” | CONTRE IN DIRECT Mihai Stoichita - Adrian Ilie

ADVERTISEMENT